Smiešna či originálna? Neter princeznej Diany šokovala pokrývkou hlavy! Ako sa páči vám?

Lady Kitty Spencer je vo Veľkej Británii sledovanou celebritou.

06.11.2019 09:00
debata

Modelka, filantropka a tiež členka známej rodiny Spencerovcov, z ktorej pochádzala aj zosnulá princezná Diana, sa rada nechá vidieť aj na červených kobercoch. Nielen v Británii.

28-ročná nežná blondínka, ktorá je dcérou mladšieho brata zosnulej princeznej Diany, Charlesa, bola hosťom na podujatí v Austrálii. Zúčastnila sa na akcii „Melbourne Cup“ – ide o najznámejšie konské dostihy v Austrálii. Lady Kitty Spencer počas nich udeľovala jednu z trofejí pre víťaza.

Lady Kitty Spencer a jej výrazný fascinátor na... Foto: Profimedia
Lady Kitty Spencer Lady Kitty Spencer a jej výrazný fascinátor na hlave počas podujatia Melbourne Cup.

Medzi pozvanými austrálskymi celebritami bola neprehliadnuteľnou vďaka svojej originálnej pokrývke hlavy. Jej fascinátor vzbudzoval záujem, išlo totiž o naozaj extravagantný kúsok, ktorý dopĺňal jej vzhľad počas pretekov. Pod ním mala rozpustené blond vlasy a v ušiach jej svietili diamantové náušnice.

Ale pre Melbourne si pekná blondínka pripravila aj druhý outfit, ktorý bol o čosi menej nápadný, čo sa pokrývky hlavy týka. Na druhej strane zasa zaujala výrazná modrá farba jej šiat, ktoré doplnila šik baretkou v modrej farbe. Ako blondínke jej práve tento odtieň veľmi pristal.

Na podujatí „Melbourne Cup“ sa v roku 1985 zúčastnila aj jej slávna teta, princezná Diana, ktorá bola v tom čase spolu s princom Charlesom na oficiálnej návšteve Austrálie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #Lady Kitty Spencer

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...