Sveter či šaty? A čo tak 2 v 1?! Pozrite si hrejivý trend na túto zimu

V chladnom počasí sa dilema, či si obliecť hrejivú pleteninu alebo radšej elegantné šaty objavuje zvyčajne najčastejšie. Ale niekedy je riešenie veľmi jednoduché. A okamžite naporúdzi.

05.11.2019 07:00
debata
Pletené pruhované šaty so všitou čipkovanou... Foto: archív značky
Pletené pruhované šaty so všitou čipkovanou sukňou. Look na obrázku z dielne značky Twinset. Pletené pruhované šaty so všitou čipkovanou sukňou. Look na obrázku z dielne značky Twinset.

Vlnené a úpletové modely šiat sa objavila na mólach u značiek ako Bottega Veneta či The Row. Dlhoročne sa pleteniny radia k hitom u značiek Chanel, alebo napríklad Etro. A nemusíte mať ani plmú peňaženku, aby ste si tento trend mohli dovoliť aj vy.

Hitové pletené a svetrové šaty sa objavujú v kolekciách rozličných značiek a dostupné sú v niekoľkých cenových hladinách. Od tej najpriaznivejšej až po už spomenuté luxusné verzie.

Pletený rolák-šaty z kolekcie Victoria Beckham....
Úpletové šaty s krátkymi rukávmi. Predáva F&F....
+13Dlhý kardigan, dá sa nosiť ako šaty z kolekcie...

Ak sa obávate, že priveľa vlneného materiálu pochová vaše krivky, pokojne siahnite po jemnejších modeloch z jemného úpletu, ktoré postavu viac obkreslia. Hitom sú tiež rolákové modely, niekedy bez rukávov, pod ktoré si môžete obliecť napríklad klasický bavlnený top. Objavujú sa aj pletené šaty s krátkymi rukávmi či prestrihmi.

Špeciálnu kategóriu tvoria kardigany, ktoré síce môžete nosiť s nohavicami a klasickým topom či košeľou, ale pokojne ich v rámci stylingu môžete využiť aj ako šatový model. Stačí si obliecť vhodný podklad, napríklad jemnú saténovú košieľku, ktorá pekne kontrastuje s vlnenými materiálmi. Nezabudni na opasok, stále sú v kurze výraznejšie a masívne opasky, ktoré môžete ležérne previazať okolo drieku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #trend #sveter #pletenina #zima 2019

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...