Vysoké čižmy? Štýlová voľba do chladného počasia. Máme pre vás 25 tipov!

Prituhlo. A to je najvyšší čas na to, aby ste vytiahli vysoké čižmy. Obuv, ktorá neodmysliteľne patrí k zimnej sezóne, by nemala chýbať v žiadnom dámskom šatníku.

04.11.2019 07:00
debata
Vysoké čižmy patria medzi hity jesennej a... Foto: archív značky
Vysoké čižmy patria medzi hity jesennej a zimnej sezóny. Na snímke model z kolekcie Reserved. Vysoké čižmy patria medzi hity jesennej a zimnej sezóny. Na snímke model z kolekcie Reserved.

Jedným z horúcich trendov sú aj tento rok čižmy s elastickou sárou nad kolená, ktoré obopnú nohu a nosiť ich môžete pokojne k minišatám alebo krátkej sukni a kabátiku. Ešte viac sa však túto sezónu presadili čižmy so sárou voľnejšou.

Ak ju necháte akoby ležérne padnúť okolo nohy, budete vyzerať akoby ste sa práve vrátili z parížskych nákupov. Samozrejme, treba zdôrazniť, že tento trend nesvedčí všetkým. Dôležité je vyberať si tak, aby vám obuv lichotila.

Kožené čižmy s logom a vo výraznom farebnom...
Vysoké kožené čižmy značky Twinset, info o cene...
+23Vysoké kožené čižmy s efektom zvieracej kože....

V kurze sú rôzne farebné variácie, ale väčšina žien siaha po klasike v podobe čiernej alebo hnedej farby. K nim sa pridáva biela. Populárny je tiež dezén zvieracej kože. Viac než potlač však tento rok funguje reliéfna úprava kože, ktorá pôsobí akoby bola kožou krokodíla.

Ak patríte medzi dámy odvážne a experimentátorky, určite by ste nemali obísť trend retro obuvi s masívnymi podpätkami, ale tiež napríklad návrat 80-tych rokov s lakovanými a metalickými dezénmi. Viac nájdete v našej galérii. Pripravili sme pre vás 25 tipov z aktuálnej ponuky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #vysoké čižmy #čižmy #zima 2019

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...