Umelé mihalnice sú späť. Nosia sa už aj na bežný deň

Sú zvyčajne dobrým pomocníkom známych osobností a vídať ich na spoločenských podujatiach. Umelé mihalnice sa vytratili z ulíc a pri bežnom nosení, ale tomu je vraj koniec.

01.11.2019 15:45
debata (1)
Reportérka a moderátorka Veronika Cifrová... Foto: Ples v opere
líčenie na plesy - Veronika Ostrihoňová Reportérka a moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová s pohľadom vylepšeným umelými mihalnicami.

Píše o tom britský magazín Vogue, podľa ktorého sa najbližšie mesiace budúcnosti ponesú v znamení návratu zahusťujúcich trsov, ktorými zvýraznite váš pohľad a celkový dojem. Umelé mihalnice sa totiž radia medzi „beauty“ hit sezóny.

Od čias ich prvého boomu, ktorý ešte v 60-tych rokoch spôsobila modelka Twiggy, prešiel tento produkt skutočne nespočetnými inováciami. Na trhu sa objavili umelé mihalnice, ale aj produkty živočíšneho pôvodu, mihalnice sa zahusťovali raz po celej ploche viečka, inokedy len na vonkajšej strane, na spodnom či vrchnom viečku.

Tentoraz je však dôraz kladený na „prirodzenosť“ – teda maximálnu prirodzenosť, akej ste schopná s niečím takým, ako sú umelé mihalnice dosiahnuť. Predlžujúce riasy využívajú aj známe hviezdy ako Beyoncé, Rihanna či vojvodkyňa Meghan (mala ich údajne počas svadobného dňa), ale výsledný vzhľad by nemal pôsobiť príliš umelo. Hoci možností je veľa. Stačí sa pozrieť napríklad na Kim Kardashianovú a o obyčajnej dennej úprave sa v jej prípade asi hovoriť nedá. Ale výsledok na viečkach je ukážkový.

Falošné mihalnice sú často aj ozdobou červených kobercov. A niekedy sú aj jedinou dominantou večerného či spoločenského looku. Takže, milé dámy, stačí sa len inšpirovať.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #mihalnice #beauty #umelé

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...