Sveter náš každodenný! Zahriať potrebujú aj celebrity, my máme 20 tipov

Niekedy sa zdá, akoby známe osobnosti ani nevedeli, čo to je zahriať sa v chladnejšom počasí. Na premiérach ich najčastejšie vidieť v ľahučkých šatách. Ale verte, či nie, aj oni potrebujú príjemné a hrejivé materiály. A s radosťou siahajú po svetroch.

31.10.2019 07:00
debata
Herečka Nicole Kidman a jej stávka na jeden z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman a jej stávka na jeden z najpopulárnejších trendov - sveter s grafickou potlačou či dokonca obrazovým motívom. Tento konkrétne pochádza od značky Christian Dior.

Konieckoncov, v chladnejšej časti roka sú práve úplety – či už je reč o svetroch, pulóvroch, rolákoch alebo ľahučkých úpletoch v podobe kardiganov alebo svetríkov – jednou zo základných súčastí šatníka.

Iba nedávno svoju lásku k elegantnému úpletu ukázala napríklad herečka Reneé Zellweger, keď sa na spoločenskom podujatí objavila v kombinácii tubovej sukne a ľahučkého kardiganu na gombíky. Austrálska herečka Nicole Kidman zase zaujala kombináciou nohavíc a teplého svetra s výrazným grafickým motívom.

Motívy, či už v podobe vzorov, ale tiež dokonca ilustrácií a animovaných potlačí, sú tiež jedným z hitov aktuálnej zimnej sezóny, čo môžete vidieť aj v našej galérii.

Ako ďalšie príťažlivé a štýlové príklady môže slúžiť aj hviezdy ako Michelle Dockery, Katie Holmes či Kiernan Shipka. Ich svetrové inšpirácie spoločne s naším výberom dvadsiatky trendových svetríkov nájdete v galérii.

Dámsky sveter s jemným rolákovým golierikom...
Jemný dámsky úpletový sveter so vzorom Gant,...
+22Herečka Nicole Kidman a jej stávka na jeden z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes #jeseň #Nicole Kidman #trend #sveter #jeseň 2019

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...