Vínová farba je skutočný tromf jesene: Máme 24 tipov do vášho šatníka

Jej intenzita je primeraná, nekričí, ale ani nezanikne. Jej výraz príťažlivý a nesmierne elegantný. S vínovou farbou v šatníku nešliapnete vedľa.

30.10.2019 05:49
debata
Vínová farba je jedným z príťažlivých tónov,... Foto: archív značky
vínová farba, trend, móda Vínová farba je jedným z príťažlivých tónov, ktoré môžete na jeseň či v zime obliecť. Look na zábere od značky COS.

S tónom vínovej červenej sa mnohé odevné značky začnú hrať v kolekciách najmä v období jesene a zimy. Má to svoju logiku. Sýtosť a intenzita farebného odtieňa svedčí viac pochmúrnym dňom. Nekričí v nich, ale zároveň dodáva nositeľke eleganciu a skutočnú ženskosť.

Elastický rebrovaný top Twenty Montreál....
Bunda z kolekcie Giambattista Valli pre H&M,...
+22Košeľové šaty KIK, predávajú sa za 8,49 eura.

Vyberať si z ponuky pritom rozhodne nie je zložité. Vínový tón, či už v jasnejšej červenej verzii, alebo vo variácii na temný merlot alebo shiraz, sa objavuje skutočne v každom kúsku dámskej (a niekedy aj pánskej garderóby).

Hitom sú napríklad topy, nohavice a šaty. Jesenná nádielka prináša aj svetre či mikiny vo vínových tónoch, niekde ozdobené výšivkou, drobným vzorom, kontrastným lemom alebo kvetinovým motívom. V prípade kabátov či búnd platí, že vínová farba bude určite elegantnou variáciou do ulíc, či už sa chystáte do práce alebo na víkendovú prechádzku.

Čo sa týka doplnkov a obuvi či kabeliek, tam je intenzívnej červenej, ktorá niekedy prechádza až do hnedej palety, rovnako dosť. Inšpirácií nájdete určite dosť v našej galérii. Vybrali sme ich pre vás dohromady až 24. Kliknite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #jeseň #trend #farba #tip #vínová #jeseň 2019

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...