Portman, Watts či Dunst: Tieto šaty nosí celý Hollywood! Môžete aj vy...

Ruku hore, ktorá ich ešte nemala! Zdá sa, že Hollywood absolútne prepadol čaru jednoduchého a pritom veľmi ženského dizajnu. Tieto šaty nosia všetky celebrity.

29.10.2019 17:00
debata
Speváčka Kylie Minogue si obliekla šaty The... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Kylie Minogue Speváčka Kylie Minogue si obliekla šaty The Vampire's Wife na koncert počas festivalu v Glastonbury.

Reč je o značke The Vampire's Wife (Vampírova manželka), za ktorou stojí dizajnérka Susan Cave, inak manželka hudobníka Nicka Cavea. Na módny trh vstúpila pred pár rokmi, ale až ten posledný – rok 2019 sa nesie v znamení jej obrovskej popularity. Respektíve, lepšie povedané obrovskej popularity jej šiat.

Herečka Naomi Watts sa objavila v šatách The...
Herečka Carice van Houten sa v šatách The...
+13Herečka Kirsten Dunst a jej manžel Jesse...

Zaujímavosťou je, že nejde o žiaden výnimočný dizajnérsky počin. Cave však pracuje s príťažlivými materiálmi a strihom, ktorý ženám lichotí a svedčí. A po ktorom siahajú rady. Najčastejším spoločným znakom sú mierne našuchorené rukáviky v pleciach, volánikový romantický lem na rukávoch či sukniach rôznej dĺžky. A potom je to predovšetkým materiál, ktorý dodáva kreáciám nový rozmer.

V čipke sexy a romantická bola napríklad speváčka Kylie Minogue počas festivalu Glastonbury, dramatická a luxusná – tak vyzerala smaragdová kreácia z trblietavého lamé od mexickej herečky Mariny de Tavaresovej. A nežne dievčenská bola zase voľba Natalie Portmanovej či Naomi Wattsovej. Obe si vybrali šaty z hodvábneho saténu s florálnou potlačou. V ponuke je však aj zamat, menčester či krep.

Mexická herečka Marina de Tavira pózuje v... Foto: SITA/AP, Berenice Bautista
Mexická herečka Marina de Tavira pózuje v šatách z dielne The Vampire´s Wife. Mexická herečka Marina de Tavira pózuje v šatách z dielne The Vampire's Wife.

Medzi ďalšími prominentnými nositeľkami sa objavili aj herečky ako Maya Rudolph či Kirsten Dunst. Na premiéru filmu Sklenená izba v Brne priniesla kúsok „vampírskej“ estetiky zase holandská herečka Carice van Houten. A po šatách z rovnakej dielne, len v inej farbe siahla aj na septembrových cenách Emmy.

Herečky Naomi Watts (vľavo) a Natalie Portman v... Foto: SITA/AP
Herečky Naomi Watts (vľavo) a Natalie Portman v kreácii The Vampire´s Wife. Herečky Naomi Watts (vľavo) a Natalie Portman v kreácii The Vampire's Wife.

Za spomenutie určite tiež stojí fakt, že ide o relatívne ekonomickú voľbu, ak ju porovnáme s cenami šiat veľkých dizajnérskych domov, ktoré hviezdy často nosia. V ich prípade sú to totiž často sumy hravo presahujúce hranicu 5-, niekedy aj 10-tisíc eur. Cave stavila na dostupnosť. Ceny u nej štartujú na 600 eurách a šplhajú sa maximálne po hranicu 2000 eur. Hovorí sa, že mnoho hviezd si tieto modely kúpilo za vlastné. Neexistuje snáď lepší dôkaz hitu…

V galérii si pozrite známe krásky v šatách, ktoré už mali šaty na sebe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #šaty #móda #trend #The Vampire´s Wife

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...