Aby vlasy rástli rýchlejšie. Pomôže týchto 5 trikov!

Nepáči sa vám váš nový, príliš krátky účes a jediné, po čom túžite je, aby vám vlasy (čo najrýchlejšie) narástli? Spoľahnite sa na tieto triky:

01.11.2019 08:00
vlasy, maska, starostlivosť Foto:
Olej je kľúčom k rastu. Rozmarínový (alebo olivový) mierne zahrejú.
debata

Masáž hlavy

Masáž nie je dobrá len pre chrbát, poteší sa jej aj pokožka hlavy. Desať minút denne ju stimulujte, to zároveň „nabudí“ aj korienky a podporí rast vlasov.

Kokosový olej

Snáď sa už nikto nečuduje tomu, kde všade je kokosový olej nápomocný. Všade. Dokonca podporuje aj rast vlasov. Vmasírujte si ho pred umývaním do vlasovej pokožky. Vyživí ju.

Rozmarínový/olivový olej

To, čo znie ako komplikovaná veda, je v skutočnosti tým najjednoduchším a najrýchlejším spôsobom, ako dosiahnuť dĺžku vlasov o jeden alebo viac centimetrov. Aj tu je olej kľúčom k rastu. Rozmarínový (alebo olivový) mierne zahrejú. Keď ho vmasírujete do pokožky hlavy, skloňte hlavu. Vydržte štyri minúty, potom vlasy zmyte. Celá procedúra by sa mala praktizovať sedem dní a po troch týždňoch znova zopakovať.

Čo-to z drogérie

Aj v drogérii nájdete veľa produktov, ktoré majú podporovať rast vlasov. Sú šampóny na každodenné použitie, žiaľ, mnohé majú tiež tendenciu vysušovať pokožku hlavy.

Zdravá strava

Okrem všetkých produktov, ktoré pôsobia na naše vlasy zvonka, veľa dosiahneme aj správnou stravou. Quinoa a grécky jogurt sa napríklad majú postarať o zdravé, dlhé vlasy. Losos a orechy nepodporujú len zdravú výživu, ale aj rast vlasov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kokosový olej #pokožka hlavy #vlasové korienky #rast vlasov

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...