Zavinovacie kabáty s opaskom sú hit sezóny! Toto je 21 inšpirácií od nás

Hoci počasie posledných dní patrilo ešte posledným dychom babieho leta, studený front už oklamať nemôžeme. Večery sú toho jasným dôkazom a čoskoro budeme musieť vytiahnuť kabáty aj počas dňa.

17.10.2019 05:40
debata (1)
Dámsky zavinovací kabát s opaskom Zara, predáva... Foto: archív značky
Dámsky zavinovací kabát s opaskom Zara, predáva sa za 89,95 eura. Dámsky zavinovací kabát s opaskom Zara, predáva sa za 89,95 eura.

Aj to je však príležitosť vybrať si z bohatej ponuky trendových modelov nový kúsok. Variácií na dámsky kabáty existuje veľké množstvo a je len na vás, pre ktorý sa rozhodnete. Ak by ste však chceli sledovať aktuálne trendy, potom skúste zrakom zaostriť na ponuku kabátov s opaskami.

Reč je najmä o zavinovacích a županových modeloch, ktoré často postrádajú tradičné zapínanie na gombíky a majú veľmi ležérny a nenútený vzhľad, ktorý sa buduje najmä prostredníctvom opasku a zavinovania. Takto vyzbrojená máte pocit, že ste sa proti zime doslova zabalili do svojho obľúbeného kúsku. Materiálové zloženie sľubuje, že kabáty sú hrejivé – zvyčajne ide o modely z vlnených zmesí alebo stopercentnej vlny. Niekedy sa k nim pridávajú aj úplety, či vatované prešívané materiály na spôsob vetroviek.

Županový zavinovací kabát s opaskom Pietro... Foto: archív značky
Županový zavinovací kabát s opaskom Pietro Filipi, predáva sa za 359 eur. Županový zavinovací kabát s opaskom Pietro Filipi, predáva sa za 399 eur. Kabát je obojstranný a dá sa nosiť na dva spôsoby.

Veľkým hitom aktuálnej sezóny sú aj kabáty obojstranné – za cenu jedného tak získate rovno dve verzie, ako môžete kabát nosiť a kombinovať. V prípade takýchto modelov sa, samozrejme, treba pripraviť na vyššiu cenu. Ale investícia sa oplatí. Aj z toho hľadiska, že zavinovacie kabáty skrátka z módy nevychádzajú.

Ak nejaký doma máte, pokojne ušetrite obsah peňaženky a vytiahnite ho von. A ak máte chuť na trošku inšpirácie, v našej galérii ju nájdete hneď 21-krát.

Dámsky zavinovací kabát s opaskom Reserved,...
Dámsky zavinovací kabát s opaskom Zara, predáva...
+19Zavinovací kabát z vlnenej zmesi s prepásaním...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #župan #trend #kabát #opasok #zavinovanie #jeseň 2019 #zima 2019

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...