Vágnerová, Vačková či Šebestová - tento trend milujú, či je leto alebo zima!

Bez pohľadu na počasie a ročné obdobie sa aj medzi známymi Slovenkami ujal trend, ktorý by ste čakali skôr v nejakej tropickej krajine. Podľahnete mu aj vy?

14.10.2019 07:00
debata
Simona Slobodníková. Foto: IEM
Simona Slobodníková. Simona Slobodníková.

Reč je o odhalenom brušku. Áno, práve skrátené topy a odhalenie časti trupu sa zaradili do bežnej garderóby slovenských celebrít a predvádzajú ho už od začiatku roka. Len celkom nedávno, to bola napríklad bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová či jej kolegyňa Simona Slobodníková. V lete podobným spôsobom zaujala aj päťdesiatnička Zuzana Vačková. A už na jar sa podobným spôsobom prezentovala pred objektívmi aj dnes už bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Základom je, samozrejme, mať čo ukázať. A v prípade dám, ktoré sme spomenuli a ktoré si môžete pozrieť v galérii, platí jedno. Ich krivky sú skutočne udržiavané. Aj ukážkové. Všetky zjavne pravidelne makajú v posilňovni na pevných brušných partiách a tak ich môžu následne ukázať pokojne aj na červenom koberci.

Niekdajšia Miss Veronika Vágnerová. Foto: Ján Zemiar
Niekdajšia Miss Veronika Vágnerová. Niekdajšia Miss Veronika Vágnerová.

Podobný trend má pritom niekoľko základných znakov, ktoré môžete v rámci stylingu využiť aj vy. Kombinovanie najčastejšie prichádza v spojení s nohavicami alebo sukňou s vyšším pásom. Aj preto je odhalenie často úsporné, mnohokrát nevidieť pupočnú jamku. Dôležité je však vytvoriť efekt pruhu odhalenej kože, niekedy stačí aj 10–15 centimetrov pod prsami.

Populárne sú v tomto prípade denimové nohavice s vysokým pásom, kargo nohavice s viazačkou v páse či napríklad elastické lemy na sukniach alebo nohaviciach, ktoré opticky vylepšia proporciu bruška a skryjú maličké nedostatky. Aby celkový dojem nepôsobil dovolenkovo, ale skôr štýlovo a večerne, je dobré kombinovať ho s lodičkami, prípadne iným topánkami na podpätku (členkové čižmy, sandáliky). Výborná je potom tiež kombinácia so sakom, zvyčajne v ležérnejšej oversized verzii, prípadne s kabátom, ktorý si prevesíte cez plecia. V galérii nájdete našich päť inšpirácií – už spomenuté dámy a nielen tie.

Niekdajšia Miss Veronika Vágnerová.
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.
+4Medzi pozvanými sa objavila aj Magdaléna...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Karolína Chomisteková #bruško #trend #zima #Simona Slobodníková #Veronika Vágnerová Husárová

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...