Drobná, Smatanová, Wolfová: 3 generácie žien v čiernej, inšpirujte sa!

Patrí medzi kráľovné šatníka. S čiernou farbou skrátka nepokazíte takmer nič. A milujú ju aj známe slovenské ženy. Vybrali sme trio, ktoré vás možno inšpiruje.

04.10.2019 07:00
debata

Na nedávnom vyhlásení cien SOZA sa objavilo niekoľko známych tvárí. A chvíľami to vyzeralo, že výber čiernych šiat bol predpísaný dress-code. To, samozrejme, neplatí.

Prítomné dámy skrátka len siahli po modeloch, ktoré zvládnu spoločenskú náladu akcie a zároveň sú komfortné a tiež lichotivé.

Predstaviteľky troch rozličných generácií sme vybrali ako inšpiráciu aj pre vás. Ak čierna, pokojne práve takto!

Emma Drobná

Čierna patrí k jej obľúbeným farbám, pričom Drobná často dodáva jednotlivým kreáciam akoby rebelsky punkový dojem. V minišatách s vertikálnym volánikom na prednej časti sme ju už vidieť mohli aj v minulosti. Model s dlhými rukávmi síce zahaľuje, ale dĺžka je dosť krátka na to, aby nositeľka pôsobila sexy. Drobná je štíhla, takže si môže dovoliť podobný strih bez problémov, spomenutý volánik ju opticky ešte predlžuje. Využitie tmavých silónových pančúch v spojení s vykrojenými lodičkami tento efekt ešte umocňuje. Mladistvé, sexy, priam parížske.

Speváčka Emma Drobná so soškou SOZA za... Foto: Robo Homola / Profimedia
Speváčka Emma Drobná so soškou SOZA za najhranejšiu pieseň roka, skladbu Words. Speváčka Emma Drobná so soškou SOZA za najhranejšiu pieseň roka, skladbu Words.

Zuzana Smatanová

Speváčka sa tiež môže pochváliť, podobne ako jej mladšia kolegyňa, štíhlou figúrou. V prípade Zuzany tiež platí, že je skôr dáma s plochou figúrou a tak sa pridanie objemu javí ako vhodná voľba štíhlu siluetu mierne upraviť. V tomto prípade je to masívnejší volán na sukni elastických šiat s krátkymi rukávmi. Efektný je rolákový golierik a využitie sandál s medenou farebnosťou.

Speváčka Zuzana Smatanová na cenách SOZA. Foto: Robo Homola / Profimedia
Speváčka Zuzana Smatanová na cenách SOZA. Speváčka Zuzana Smatanová na cenách SOZA.

Vanda Wolfová

Manželka známeho slovenského speváka Richarda Müllera je už zrelá dáma. Má plnšie boky, ale pracuje so svojou postavou šikovne. Volila čierne šaty so zavinovacím detailom, ktoré postavu opticky predelia a zvýraznia driek. Čierna farba v tomto prípade opticky uberie nejaký ten centimeter. Využitie náhrdelníka so chanelovským perlami je efektné a noblesné. Podobne ako metalické lodičky v striebornej farbe. Jediná výhrada, či skôr zmena z našej strany, ktorú by sme navrhovali, je voľba kabelky. Táto, hoci aj chanelovská, pôsobí trochu masívne.

Vanda Wolfová, partnerka speváka Richarda... Foto: Robo Homola / Profimedia
Vanda Wolfová, partnerka speváka Richarda Müllera, s ich synom Markusom Müllerom. Vanda Wolfová, partnerka speváka Richarda Müllera, s ich synom Markusom Müllerom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Zuzana Smatanová #inšpirácia #farba #čierna #Emma Drobná #Vanda Wolfová

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...