Krásna ako Dua Lipa? Jej triky na pôvab sú odhalené, tu sú tipy

Speváčka Dua Lipa je považovaná za jeden z najväčších talentov súčasnej komerčnej scény. A nielen to. Je aj mimoriadne krásna dáma. A hviezda z reklamy.

26.09.2019 09:30
debata
Speváčka Dua Lipa ako tvár vône Libre z dielne... Foto: Yves Saint Laurent
Speváčka Dua Lipa ako tvár vône Libre z dielne značky Yves Saint Laurent. Speváčka Dua Lipa ako tvár vône Libre z dielne značky Yves Saint Laurent.

Lipu si iba nedávno vybrala známa značka Yves Saint Laurent za tvár svojho nového parfumu Libre. Rodáčka z Londýna, ktorej v žilách koluje kosovská krv, sa nedávno vyznala, že hoci rada testuje nové vône, v tej „vlastnej“ sa doslova našla. Nevedno, či z nej znejú slová ambasádorky, ktorá dostala tučný honorár, alebo to myslí vážne. Libre je však podľa nej dnes skutočne jej osobnou vôňou.

Pre britský Vogue sa hviezda rozhovorila aj o celkovej starostlivosti o svoju krásu. Aj ona patrí do zoznamu dievčat, ktoré nepodceňujú čistenie pleti a starostlivosť spojenú s dôkladným odlíčením. „Keď som bola tínedžerka, nikdy som nepoužívala žiadnu starostlivosť. Umyla som si tvár mydlom a bolo. Dnes som maniak na rozličné séra. Používam jedno na noc a iné zase každý deň ráno. Niekedy si nanášam na tvár aj oleje,“ citoval speváčku britský portál známeho módnika.

Vodeodolná ceruzka na oči Dessin du Regard od...
Pleťový olej Inlight Face Oil je vysoko...
+4Nočné protivráskové sérum so zlatom Gold Night...

Súčasťou jej opatery o pleť sa stali aj pravidelné sedenia v kozmetických salónoch. Počas letov vraj rada používa rozličné hydratačné a regeneračné masky. Aj ona prepadla popularite produktov látkových masiek napustených hydratačným sérom či inými účinnými látkami na jedno použitie.

V rámci líčenia vraj nie je žiadna profesionálka a pri veľkých spoločenských príležitostiach sa spolieha na profesionálov. V súkromí sa však snaží líčiť sama a vraj sa stále učí. Najviac vraj experimentuje s očnou linkou – v jej kozmetickej taštičke sa nachádza vodeodolná očná linka Yves Saint Laurent Dessin Du Regard.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #starostlivosť #vôňa #kozmetika #Dua Lipa

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...