S módou po Slovensku! Hanečka ukázal svoje kreácie, pozrite si výber s nami

Novú kolekciu dizajnéra Borisa Hanečku už čoskoro uvidia návštevníci podujatia Fashion LIVE! v Bratislave. Ešte pred ním však pripravil ochutnávku aj v Turčianskych Tepliciach.

24.09.2019 09:30
debata
Modelka v jednej z kreácií Borisa Hanečku na... Foto: STILL CREATE
móda, prehliadka, Boris Hanečka Modelka v jednej z kreácií Borisa Hanečku na prehliadke v Turčianskych Tepliciach.

Ešte pred oficiálnym koncom leta sa v priestoroch jedného z tamojších luxusných hotelov konala módna šou pod názvom Fashion Summer Event. Idea vznikla z myšlienky spájania dizajnérskej práce s lokálnymi zákazníkmi. Zvyčajne sa totiž podobné prehliadky konajú predovšetkým v hlavnom meste, tentoraz však mali možnosť Hanečkovu tvorbu vidieť aj ženy z iných kútov Slovenska.

Modelka v jednej z kreácii kolekcie Borisa...
Modelka v jednej z kreácii kolekcie Borisa...
+10Modelka v jednej z kreácii kolekcie Borisa...

V zostave 36 modelov sa slovenský módny tvorca, ktorý oblieka aj slovenskú prezidentku Zuzanu Čaputovú, inšpiroval samotnými priestormi historickej budovy a hotela. Niektoré modely boli rafinované, ba priam provokatívne, v iných sa uplatnil jeho zmysel pre drámu a kombinovanie materiálov či atypické strihové riešenia. Hanečka využíval luxusnú čipku, ale aj strapce, florálnu potlač s lurexovým leskom či sieťovinu. Kolekciu dotvorili úplety od Dany Vody.

Dizajnér Boris Hanečka s moderátorkou akcie... Foto: STILL CREATE
Dizajnér Boris Hanečka s moderátorkou akcie Verou Wisterovou. Dizajnér Boris Hanečka s moderátorkou akcie Verou Wisterovou.

Tvorba slovenského dizajnéra sa dlhodobo spája aj so známymi ženami – dve z nich ho prišli na podujatie aj podporiť. Moderátorka Vera Wisterová sa zároveň starala o sprievod večerným podujatím a Hanečku spovedala v rámci talk-šou. Lucia Hablovičová, ktorá je najčastejším garde Hanečku na Plese v opere a jeho dlhoročnou kamarátkou, nechýbala tiež.

Viac záberov zo samotnej prehliadky si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Boris Hanečka #Turčianske Teplice

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....