10 TOP lookov z cien Emmy! Líčenie nežné, účesy úchvatné, kto zažiaril?

Vybrali sme pre vás desiatku známych žien, ktoré na nedeľňajších cenách Emmy očarili svojou úpravou. Sú medzi nimi mladé dámy aj zrelé ženy.

23.09.2019 13:00
debata
K ryšavému odlesku vo vlasoch sa hodí červený...
Herečka a speváčka Zendaya a jej hollywoodsky...
+7Herečka Mandy Moore a jej zvlnené vlasy...

Po červenom koberci sa prechádzali ženy rôznych generácií, ale dobrá správa znie, že čo sa úpravy týka, zrelšie dámy držia krok s mladšími. Ba niekedy ich dokonca zatienia.

Aj tohtoročné ceny Emmy potvrdili, že dôraz sa viac kladie na prirodzenosť. Či už išlo o tú v líčení, kde sa pracovalo napríklad s telovými tónmi rúžov a nahými, béžovými a pudrovými očnými tieňmi (napríklad herečky Emilia Clarke alebo Vera Farmiga. Alebo o prirodzenosť, ba priam až akúsi ležérnosť účesov, ktoré pôsobili uvoľnene a vzdušne, často priam tínedžersky jednoducho (herečka Michelle Williams).

Niektoré dámy, samozrejme, stavili na silnú zbraň ženy – výrazný červený rúž. Holandská herečka Carice van Houten svoj look smerovala priam do gotickej estetiky. Okrem karmínu na perách nechýbali ani výrazné oči a alabstrová pleť.

Zaujala aj inšpirácia „old-school“ Hollywoodom. Divy ako Rita Hayworth či Marilyn Monroe patrili kedysi k ženským idolom a platí to aj dnes. V zjave dám ako Zendaya, Brittany Snow či Mandy Moore bolo cítiť jasnú inšpiráciu týmito ikonami.

V galérii vyššie si pozrite celú desiatku. Nižšie prinášame aspoň trojčlennú ochutnávku.

Mandy Moore

Herečka Mandy Moore a jej zvlnené vlasy... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Emmy 2019 - 11 najlepších lookov hviezd - Mandy Moore Herečka Mandy Moore a jej zvlnené vlasy lemujúce tvár s matným líčením a kontúrovaním pomocou mejkapu a korektoru. Perám dominuje matný telový rúž.

Michelle Williams

Herečka Michelle Williams stavila na priam nahé... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Emmy 2019 - 11 najlepších lookov hviezd - Michelle Williams Herečka Michelle Williams stavila na priam nahé líčenie s ružovým telovým tónom na perách a veľmi jemne nalíčenými viečkami. Pomocou lícenky sú zvýraznené lícne kosti.

Carice van Houten

Holandská herečka Carice van Houten stavila na... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Emmy 2019 - 11 najlepších lookov hviezd - Carice van Houten Holandská herečka Carice van Houten stavila na priam gotický look. S výrazným líčením pier a svetou pokožkou. Oči boli zdôraznené tmavšími tieňmi a nahusto nalíčenými mihalnicami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Michelle Williams #Emmy #Emilia Clarke #Mandy Moore #Carice van Houten #Emmy 2019

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...