Bodkovaný vzor - ďalší nesmrteľný kamarát žien! Tu je 16 inšpirácií

Len pred pár dňami sme písali o károvanom vzore, ktorý je v dámskej móde večný a neustále sa vracajúci. Ale nie je sám, to isté platí aj pre bodkovanú klasiku.

23.09.2019 07:00
debata
Herečka Zendaya na uvedení novej vône Idole by... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Zendaya na uvedení novej vône Idole by Lancome. V bodkovanej kombinácii. Herečka Zendaya na uvedení novej vône Idole by Lancome. V bodkovanej kombinácii.

Nežná aj romantická, hravá alebo dramatická – presne taká môže byť bodkovaná potlač na šatách, blúzkach či nohaviciach alebo dokonca kabátoch a bundách, ktoré si môžete obliecť v najbližších týždňoch.

Po bodkovanom vzore s obľubou siahajú mnohé známe ženy. Nie je žiadne tajomstvo, že patrí medzi obľúbené u slávnej vojvodkyne Kate, ale iba nedávno sa v bodkách objavila v spoločnosti aj tehotná modelka Ashley Graham či herečka Laura Dern. Ich podoba je veľmi inšpiratívna. Práve na nich je totiž vidieť, ako sa dá s bodkovaným vzorom experimentovať.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy centra pre deti... Foto: Reuters, POOL
Kate Vojvodkyňa Kate počas návštevy centra pre deti a matky v Londýne.

Pri herečke Zendayi, ktorá sa v bodkovanej kombinácii objavila na uvedení parfumu Idole od značky Lancôme, je zase zaujímavé pozorovať vrstvenie vzoru v kombinovaní rôznych veľkostí bodiek a kontrastnej farebnosti.

My odporúčame – klasikou, skutočne osvedčenou, sú bodkované šaty. Či už zvolíte puzdrové, s áčkovou sukňou alebo detailmi plisovania – nešliapnete vedľa. Práve takto budete pôsobiť žensky a zároveň trendovo, keďže ide o vzor „večný“. Tu sú naše inšpirácie.

Bodkovaný bomber, predáva sa za 32,95 eura na...
Blúzka s viazačkou na zadnej časti značky River...
+13Bodkovaná sukňa s volánmi značky Oasis, predáva...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #trend #vzor #bodky #jeseň 2019

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...