Najrýchlejšia pedikúra: Krásne chodidlá za 10 minút!

Tiež patríte k ľuďom, ktorí neradi strácajú čas na pedikúre alebo ho jednoducho nemáte či chcete ušetriť peniaze? Vitajte v klube!

25.09.2019 14:30
nechty, nohy, pedikúra, medicinálna pedikúra Foto:
Nemáte čas na kúpeľ nôh? V takom prípade využite čas pod sprchou a trochu sa povenujte aj chodidlám.
debata

Ukážeme vám, ako môže vyzerať rozmaznávací program pre vaše nožičky, ktorý sa veľmi nápadne podobá programu na ozajstnej pedikúre.

Odlakujte si nechty a šup pod sprchu

Nemáte čas na kúpeľ nôh? V takom prípade využite čas pod sprchou, s tým, že sa trochu sa povenujete aj chodidlám. Predtým, ako skočíte do sprchy, odlakujte si nechty a zaobstarajte si dve veci z kuchyne. Hnedý cukor alebo morskú soľ a trochu olivového či kokosového oleja. Koža na vašich chodidlách pod sprchou zmäkla, takže ju oveľa ľahšie odstránite.

Odstráňte stvrdnutú kožu

Po vysušení nôh prichádza na rad stvrdnutá koža. Najrýchlejšie ju odstránite elektrickým odstraňovačom. Jednoducho niekoľkokrát prebehnite po suchej pokožke a je to. Teraz nasleduje peeling. Zmiešajte cukor alebo soľ s trochou oleja a odstráňte odumreté kožné bunky. Olej zároveň poriadne hydratuje pokožku, takže ušetríte čas krémovaním. Ak však máte ešte chvíľu času, siahnite po produktoch, ktoré majú schopnosť rýchlo vsiaknúť do pokožky.

Strihanie a lakovanie nechtov

Krok číslo tri je už len o nechtoch. Ak sa skutočne ponáhľate, skráťte ich nožničkami. Budete mať lepšiu kontrolu nad formou nechtov – na pilnikovanie, žiaľ, neostáva čas. Čo sa týka farby laku, mali by ste voliť pastelové alebo priehľadné farby. Tmavé farby totiž vyžadujú precíznu aplikáciu a potrebujete oddeľovač prstov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sprcha #nechty #chodidlá #peeling #pedikúra #tvrdá koža

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...