Tip priamo z milánskeho móla! S týmito perami vás neprehliadne nik

Hoci aj v Miláne sa v týchto dňoch prezentuje móda zo sezóny Jar/Leto 2020, niektoré trendy môžete využiť už v najbližších týždňoch. Napríklad aj ten s líčením z prehliadky Max Mara.

20.09.2019 07:00
Modelka Kaia Gerber predvádza svoje temné matné... Foto: ,
Modelka Kaia Gerber predvádza svoje temné matné pery na prehliadke Max Mara.
debata

Štvrtkový program na prehliadkach v Miláne patril aj tejto známej značke, ktorá povolala najznámejšie krásky modelingovej brandže. Na móle sa objavila Kaia Gerber, Gigi Hadid aj jej sestra Bella. Čo však bolo ešte zaujímavejšie? Zvolené líčenie.

Všetky modelky, vrátane tria slávnych hviezd z Instagramu, zaujali výrazným rúžom na perách. Jeho farebnosť evokovala intenzitu farieb jesene a zimy (odtieň balansoval na hranici farby merlotu až čokoládovej hnedej). Samotný výsledok, či už vzhľadom na výsledný tvar pier, ich intenzitu v celkovom líčení aj mat rúžu zvádzali doslova niečo podobné vyskúšať.

zväčšiť Zľava: Topmodelky Gigi Hadid, Bella Hadid a... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Zľava: Topmodelky Gigi Hadid, Bella Hadid a Kaia Gerber spoločne na prehliadke Max Mara Jar/Leto 2020. Zľava: Topmodelky Gigi Hadid, Bella Hadid a Kaia Gerber spoločne na prehliadke Max Mara Jar/Leto 2020.

Popularita tmavých rúžov zvyčajne obchádza staršie ročníky, pretože mnohé dámy majú pocit, že si s tmavými rúžmi pridajú roky a zmenšia opticky pery. To však nemusí platiť, ak je líčenie správne a opticky si dokážete pery zväčšiť pomocou linky v identickom farebnom odtieni.

Hit intenzívneho matu pretrváva v dekoratívnej kozmetike už niekoľko sezón a v tomto smere sa nepochybne ešte nejaký ten mesiac na matné a dokonale narúžované pery dívať budeme. Či už v časopisoch, na prehliadkach, alebo aj uliciach.

My si myslíme, že podobné líčenie rozhodne stojí za vyskúšanie a prinášame vám tipy na intenzívne odtiene rúžov od vybraných značiek. Nájdete ich v našej galérii.

Rúž Kiss™ Cushion Lip Tint od značky Revlon v...
Matný rúž Rouge à Lèvres Voile od značky Gucci...
+3Matný rúž Bronx Color Matte Lip Tint v odtieni...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #rúž #farby #Kaia Gerber #mat #Max Mara #intenzita

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....