12 inšpirácií podľa štýlu najsexi ženy internetu Emily Ratajkowski. Aj pre vás!

Zvyčajne ju označujú za stelesnenie sexepílu a jej prezentácia akoby kopírovala tento status. Ale naozaj to platí doslova?

21.09.2019 08:00
debata
Emily Ratajkowski prichádza na prehliadku Marca... Foto: Profimedia
Emily Ratajkowski prichádza na prehliadku Marca Jacobsa v New Yorku. Emily Ratajkowski prichádza na prehliadku Marca Jacobsa v New Yorku.

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski je pre mnoho žien vzorom či idolom hodným obdivu, ale predovšetkým preto, aké fyzické prednosti jej nadelila matka príroda. Pozerať sa na ňu ako na štýlový idol nie je až také zvyčajné. Možno aj preto, že väčšinu kreácií, v ktorých sa objavila na červených kobercoch, by si bežná žena naozaj neobliekla.

Ale Emily Ratajkowski nie je len ženou odvážnych a provokatívnych kreácií. Viackrát už dokázala, že jej vkus a osobný módny štýl sú spojené aj s praktickosťou, dievčenskou mladistvou romantikou či decentnejším smerovaním celkového vyznenia stylingu.

Herečka a modelka Emily Ratajkowski si oblečie... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Herečka a modelka Emily Ratajkowski si oblečie z času na čas aj káro. Ako pred prehliadkou Nina Ricci v Paríži. Herečka a modelka Emily Ratajkowski si oblečie z času na čas aj káro. Ako pred prehliadkou Nina Ricci v Paríži.

V minulosti sa objavila pred objektívmi napríklad aj v šatách s rolákovými goliermi či nohavicových overaloch. Nebojí sa ani kombinácie saka s nohavicami či napríklad denimu a masívnej džínsovej bundy s kožušinou.

Celkom zjavne k jej obľúbenej obuvi patria vysoké čižmy. Tie sú často aj najvýraznejším prvkom jej garderóby, keď v súkromných momentoch vyráža do ulíc. My sme vybrali celkovo dvanásť inšpirácií, tentoraz však medzi nimi nehľadajte žiadne prvoplánovo provokatívne kusy. Emily Ratajkowski môže byť inšpiráciou aj pre dámy, ktoré to radšej hrajú na decentnú nôtu. Tu je dôkaz!

V jednoduchosti je sila. Emily Ratajkowski...
Emily Ratajkowski v uliciach New Yorku v...
+9Modelka Emily Ratajkowski v elegantnom a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #inšpirácia #Emily Ratajkowski #štýl #sexy #decentnosť

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...