12 najkrajších šiat z festivalu v Toronte! Hviezdy očarili v čiernej i flitroch

Po filmovom maratóne v Benátkach sa dianie presunulo do kanadského Toronta. Aj tam však už pre tohtoročný filmový festival sú dni zrátané. Nechýbali na ňom štýlové dámy, hoci tentoraz trošku inak.

16.09.2019 07:00
debata
Herečka Tilda Cobham-Hervey v kreácii z dielne...
Herečka Rooney Mara na filmovej premiére Jokera...
+9Herečka Nicole Kidman zdraví fanúšikov na...

Kým v Benátkach sa červený koberec plnil opulentnými a na prvý pohľad večernými kreáciami od špičkových ateliérov, móda pozvaných hviezd v Toronte pôsobila striedmejšie a decentnejšie. Samozrejme, aj tu občas „vystrelila hviezda“, ktorej štylista návštevu podujatia poňal ako príležitosť na veľkolepý a honosný styling (Dakota Johnson v róbe Dior Haute Couture či jej kolegyňa Felicity Jones v trblietavej kreácii Valentino). Väčšinou však platilo, že herečky boli striedmejšie a držali sa viac v mantineloch mainstremovej ľúbivosti a priemernosti.

To ale neznamená, že by sa na červenom koberci v Toronte neobjavil aj dostatok zaujímavých a príťažlivých odevných kreácií. My sme aj tentoraz vybrali dvanástku, ktorá podľa nás zaujala nielen svetové médiá, fanúšikov, ale nadchne aj módnych nadšencov.

V zostave nechýba napríklad herečka Scarlett Johansson, ktorá bodovala už v Benátkach. V Toronte prezentovala až dva filmy a spolu s nimi aj svoj zmysel pre estetično. V kreácii Oscar de la Renta to zvládla skutočne na jednotku. Príťažlivá však bola aj Sarah Paulson v dlhých šatách s kryštálovou výšivkou od značky Prada a už tradične nesklamala Nicole Kidman. V jej prípade išlo o luxusný model Chanel Haute Couture v čiernej farbe.

Mimochodom, práve čierna sa zdala byť skutočne dominantným odtieňom torontského filmového sviatku. V našej galérii (vyššie) nájdete niekoľko dám práve v nej. Tu si pozrite aspoň časť z nášho výberu.

Scarlett Johansson v kreácii Oscar de la Renta

Herečka Scarlett Johansson v šatách Oscar de la... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Herečka Scarlett Johansson v šatách Oscar de la Renta predviedla v Toronte jeden zo svojich najlepších lookov. Herečka Scarlett Johansson v šatách Oscar de la Renta predviedla v Toronte jeden zo svojich najlepších lookov.

Felicity Jones v šatách Valentino

Herečka Felicity Jones sa na filmovom festivale... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Felicity Jones sa na filmovom festivale v Toronte predviedla v kreácii Valentino. Herečka Felicity Jones sa na filmovom festivale v Toronte predviedla v kreácii Valentino.

Nicole Kidman v kreácii Chanel Haute Couture

Herečka Nicole Kidman zdraví fanúšikov na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman zdraví fanúšikov na premiére filmu Stehlík v Toronte. V kreácii Chanel Haute Couture.

Dakota Johnson v kreácii Christian Dior Haute Couture

Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte novinku pod názvom "The Friend". Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte novinku pod názvom "The Friend". Oblečená do kreácie Dior Haute Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #móda #Natalie Portman #Nicole Kidman #Dakota Johnson #Scarlett Johansson #najlepšie oblečené #štýl

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...