5 premien blond Scarlett Johanssonovej! Takto ju menia účesy a mejkap

Hollywoodska hviezda ponúka fotoobjektívom množstvo podôb, jej krása nikdy nenudí. Pozrite sa!

10.09.2019 17:00
debata

Najskôr Benátky, potom Toronto! 34-ročná hviezda má za sebou stretnutia s novinármi aj večerné premiéry. Pozrite si, ako sa menila jej fotogenická tvár na rôznych podujatiach.

Stretnutie s novinármi v Benátkach poňala...
Scarlett Johansson Stretnutie s novinármi v Benátkach poňala Scarlett Johansson oveľa voľnejšie ako večernú premiéru. Blond vlasy si nechala rozpustené, na plecia jej padali vo väčších vlnách. Dokonalú pleť herečky pokrýval len jemný mejkap, pery zdobil broskyňový rúž. Vyformované obočie veľa úpravy nepotrebovalo, oči zvýrazňovala len čierna maskara.
Večerná premiéra v Benátkach sa u  Scarlett... Foto: SITA/AP
scarlett johansson Večerná premiéra v Benátkach sa u Scarlett Johansson niesla v dramatickom duchu - vlasy mala herečka rozpustené, upravené gélom boli sčesané dozadu. Mejkap sa niesol v tónoch broskyňovej, pleť pokrýval jemne trblietavý púder a jej krásnej tvári dominovali dymovo nalíčené oči aj zvýraznené obočie.
Scarlett Johansson v Toronte - prekvapil účes,... Foto: SITA/AP
scarlett Johansson Scarlett Johansson v Toronte - prekvapil účes, pri ktorom mala vlasy hladko sčesané na cestičku a vypnuté. Oči mala herečka zvýraznené čiernou linkou aj maskarou, očné tiene sa niesli v tónoch ružovkastej. Pery si nechala opäť v jemnom tóne rúžu, príjemnej broskyňovej.
Scarlett Johansson na večernej premiére v... Foto: SITA/AP
Scarlett Johansson Scarlett Johansson na večernej premiére v Toronte - vlasy opäť vyčesané, ale tento raz do ležérneho drdola s niekoľkými spustenými prameňmi. Krásne pery si nechala tento raz zvýrazniť rúžom v tmovoružovom odtieni, viečka zdobil perleťový odtieň, mihalnice čierna maskara. Look dotvárala veľmi jemná, trblietavá červeň na líčkach.
Rozžiarená Scarlett Johansson - na pódiu má... Foto: SITA/AP
Scarlett Johansson Rozžiarená Scarlett Johansson - na pódiu má herečka viac zvýraznené oči než plné pery a práve oči ju v tomto prípade doslova rozžiarili. Vzdušne a prirodzene pôsobí aj jej účes, kedy jej blond ofina padá do čela a jej look vhodne dopĺňajú aj zlaté šesťuhoľníky v ušiach.

VIDEO: POZRITE SI PREMENY GABIKY MARCINKOVEJ

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #líčenie #Scarlett Johansson #mejkap #premeny

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...

+ Osviežujúce prechádzky na čerstvom vzduchu obohatia dušu i telo.
Nestrácajte nádej, všetko nakoniec výborne...