Nohavicový kostým 9-krát inak! Inšpirujte sa, budete ako hollywoodska diva

Dámsky nohavicový kostým patrí v posledných rokoch v rámci ženskej garderóby medzi tzv. "must have" modely. Dôkazom sú aj hollywoodske hviezdy, ktoré často tento kus šatníka predvádzajú.

10.09.2019 07:00
debata
Susan Sarandon stavila na nohavicový kostým so...
Herečka Jessica Biel je zvyčajne veľmi ženská,...
+6Herečka Mette Towley v modernej variácii na...

Hoci by ste možno chceli položiť otázku, čo je už len zaujímavé na nohavicových kostýmoch – budeme vám hneď v úvode oponovať. Ide totiž o skutočne variabilnú súčasť ženskej garderóby, ktorá najmä v posledných rokoch stále viac podlieha trendom a tiež následným inováciám. V strihu, farebnosti, využití materiálov, alebo kombinovaní.

Za posledné dni sa pred objektívmi objavilo hneď niekoľko slávnych dám, pre ktoré sa symbolom ich príťažlivosti, elegancie či štýlovosti stali práve nohavice v spojení so sakom (či kratším kabátikom).

Zaujímavé pritom je, že ak si našu galériu prezriete celú, uvidíte, že variácií je skutočne mnoho. Dámy nekopírujú jedna druhú, každá volí špecifický štýl – pričom zvyčajne prihliadajú na danosti postavy, alebo aj obľúbené strihy.

Ako inšpirácia môže slúžiť však každá jedna z nich. Ak hľadáte klasickejšiu variáciu dámskeho nohavicového kostýmu, zaujme váš možno Madalina Ghenea či Isabelle Huppert. Herečky ako Sarah Paulson alebo Cynthia Erivo zase predvádzajú trendové modely s výraznými širokými nohavicami a masívnejšími sakami s posunutou líniou pliec či oversized strihom. A potom je tu ešte priam elegantná večerná voľba od Sofie Richieovej či niekoľko ďalších. Celú galériu si preklikajte vyššie.

Jessica Biel

Herečka Jessica Biel je zvyčajne veľmi ženská,... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jessica Biel - nohavicový kostým Herečka Jessica Biel je zvyčajne veľmi ženská, ale voľbou tejto kombinácie príjemne prekvapila. Maskulínna inšpirácia v podobe prúžkovaného saka a nohavíc, ktoré zaujmú aj výraznejšími zámykmi v drieku vypálila na jednotku v spojení s hodvábnou blúzkou a výraznými lodičkami s kovovou špičkou.

Madalina Ghenea

Rumunská rodáčka Madalina Ghenea v Benátkach... Foto: Reuters, YARA NARDI
Madalina Ghenea - nohavicový kostým Rumunská rodáčka Madalina Ghenea v Benátkach nedávno predviedla veľmi klasický ženský a elegantný nohavicový kostým. Osviežujúca je najmä jeho farebnosť, výrazná červená zaujme na prvý pohľad. Strih nohavíc je užší a tým pádom zvýrazňuje opticky dlhé nohy nositeľky.

Sarah Paulson

Herečka Sarah Paulson stavila na masívnejší... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sarah Paulson - nohavicový kostým Herečka Sarah Paulson stavila na masívnejší jesenný nohavicový kostým. Materiál (vlna a tvíd), strih, ale aj farebnosť už jasne hovoria - je tu chladnejšie obdobie roka. Paulson pritom model osviežila bandážovým topom a odľahčila tak jeho seriózne vyznenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #móda #trend #inšpirácia #nohavicový kostým

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...