Šaty na jeseň podľa krásnej Liv Tylerovej? Máme 11 prírodných inšpirácií!

Vzorované šaty vždy patrili medzi obľúbené kúsky žien. Hoci niektoré sú trošku bojazlivejšie, keď príde na experimenty, my radíme - nebojte sa!

06.09.2019 07:00
debata
Herečka Liv Tyler vo vzorovaných šatách z... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Liv Tyler vo vzorovaných šatách z dielne dizajnérky Stelly McCartneyovej. Herečka Liv Tyler vo vzorovaných šatách z dielne dizajnérky Stelly McCartneyovej.

Vzorovaná klasika v podobe kvetinových potlačí, prúžkov či bodkovaných dezénov je, samozrejme, vítaná voľba pre dámy každého veku. Ak však túžite po niečom odvážnejšom a možno aj vizuálne zaujímavejšom, nebojte sa grafických vzorov, konkrétnych motívov alebo umeleckejšieho výzoru.

Nedávno sa na filmovom festivale v Benátkach objavila aj herečka Liv Tyler, ktorej voľba padla na šaty od Stelly McCartneyovej. Graficky spracovaný motív zvierat, kreslený akoby ceruzkou sa premietal na farebnom podklade s prvkami žltej či ružovej. A výsledok – neprehliadnuteľný!

Za podobnými modelmi sa môžete obzrieť v obchodoch aj vy. Umelecké spracovanie obľúbených motívov je vítané, k nim sa potom pridáva jesenná farebnosť. Čo sa strihov týka, mimoriadne populárna je midi dĺžka alebo trojštvrťová dĺžka do polovice lýtok. V jeseni oceníte aj dlhé rukávy, objem sa pridáva do pliec jemným nazberaním látky vo švoch.

Nebojte sa ani klasickej animovanej potlače či vernejším zobrazeniam inšpirácie jesennej prírody, flóry, ale aj fauny. Vybrali sme pre vás niekoľko inšpirácií, nájdete ich v našej galérii.

Šaty s florálnym motívom a prvkami...
Šaty s klasickým zvieracím motívom od značky...
+9Šaty s florálnou potlačou od značky H&M....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #jeseň #zviera #grafika #fauna #motív #jeseň 2019 #abstrakcia

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...