Novinky módneho maratónu Fashion LIVE! 2019: Toto čaká návštevníkov

Tri dni módy, predovšetkým toho najlepšieho z domáceho dizajnu, sa aj tento rok pod hlavičkou Fashion LIVE! uskutočnia v Bratislave. Nový ročník však prináša niekoľko zmien.

04.09.2019 16:59
Záber na prehliadku z minulého ročníka akcie... Foto:
Záber na prehliadku Dany Vody a Borisa Hanečku z minulého ročníka akcie Fashion LIVE! 2018.
debata

Kým fanúšikovia domácej dizajnérskej tvorby boli zvyknutí na to, že sa akcia odohrávala uprostred týždňa a v priestoroch bratislavskej Starej tržnice – tentoraz budú musieť svoje kroky smerovať do nových priestorov. Len o pár desiatok metrov ďalej.

Novým zázemím pre rok 2019 sa stane priestor obchodného domu na Kamennom námestí, bývalého Prioru, ktorý čaká už v najbližších mesiacoch rekonštrukcia. Práve vyprázdnenie priestorov od súčasného nájomcu umožnilo, že v industriálnych betónových kulisách dostanú šancu vyniknúť kolekcie slovenských dizajnérov. Počas troch dní sa v rámci akcie Fashion LIVE! 2019 predstaví 25 dizajnérskych subjektov.

O minulom ročníku Fashion LIVE! čítajte tu:

"Každý rok sa snažíme našim fanúšikom a širokej verejnosti priniesť niečo nové a zaujímavé. Tento rok moment prekvapenia prinášame spolu s novým miestom konania aj termínom o dva týždne skôr, ako bolo zvykom,“ uviedla pre médiá Zorka Husarčíková, manažérka podujatia Fashion LIVE!.

Narážala tým tiež na fakt, že akcia sa uskutoční počas prvého októbrového víkendu – presne od piatka 4. októbra do nedele 6. októbra. Hoci mená jednotlivých dizajnérov zatiaľ organizátori tohto ročníka oficiálne nekomunikovali, už dnes je známe, že diváci sa môžu tešiť napríklad na novú tvorbu Michaely Ľuptákovej či Pavla Dendisa. Na oficiálne potvrdenie mien ako Boris Hanečka, Marcel Holubec či Lenka Sršňová si zatiaľ budú musieť módni nadšenci počkať.

zväčšiť Modelky v kolekcii Marcela Holubca W pod názvom... Foto: Tomáš Gál
Marcel Holubec W - Fashion LIVE! 2018 Modelky v kolekcii Marcela Holubca W pod názvom La Bohéme pútali pozornosť minulý rok na Fashion LIVE! 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Kamenné námestie #dizajn #novinky #Fashion Live! #priestor #ročník

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...