Široké, úzke, mladistvé či pre dámy v rokoch! 15 inšpirácií na nohavice z Benátok

Hviezdami nabitý filmový festival v Benátkach prináša denne množstvo inšpirácie. A netýka sa len červeného koberca.

02.09.2019 09:00
debata
Modelka Martha Hunt v širokých ľanových...
Herečka Meryl Streep volila klasickejší strih...
+12Herečka Monica Bellucci často nosí nohavicové...

S príchodom jesene sa nepochybne medzi inšpirácie hodné momenty z filmového festivalu stanú aj outfity slávnych dám spojené s takým obľúbeným kúskom šatníka ako sú nohavice. Doposiaľ ich bolo vidieť na lide či v oficiálnych priestoroch podujatia v mnohých variáciách. Dámy stavili na najnovšie trendy, alebo si skrátka len obliekli modely, ktoré majú rady a ktoré im strihovo vyhovujú.

Aj herečky ako Scarlett Johansson, Juliette Binoche či Meryl Streep sú veľké fanúšičky nohavíc. Kým prvá menovaná radšej nosí klasický rovný strih, prípadne experimentuje so širšími nohavicami, ktoré sa však pri lýtkach zužujú, jej francúzska kolegyňa stavila na horúci trend – poriadne široké nohavice v duchu estetiky 70-tych rokov.

Práve jej vplyv silno vidieť aj na stylingu ďalších hviezd. Spomenuté široké nohavice, ale v modernejšej a elegantnejšej verzii potom predvádzala napríklad moderátorka Michelle Hunziker.

Za spomenutie však stojí aj experimentovanie s „mužským“ štýlom, aké ukázala fotografom herečka Kristen Stewart v smotanových nohaviciach doplnených pánskymi oxfordkami či nohavicový kostým s výraznejšími ramenami a širším strihom nohavíc od Monicy Bellucciovej. Všetky dámy nájdete v galérii, nižšie prinášame výber troch z nich.

Scarlett Johansson

Herečka Scarlett Johansson sa tiež predviedla v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Scarlett Johansson sa tiež predviedla v Benátkach v nohaviciach. Herečka Scarlett Johansson sa tiež predviedla v Benátkach v nohaviciach.

Monica Bellucci

Herečka Monica Bellucci často nosí nohavicové... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Monica Bellucci často nosí nohavicové kostýmy. A urobila tak znovu aj v Benátkach. Herečka Monica Bellucci často nosí nohavicové kostýmy. A urobila tak znovu aj v Benátkach.

Michelle Hunziker

Moderátorka Michelle Hunziker predvádza horúci... Foto: Reuters, PIROSCHKA VAN DE WOUW
Moderátorka Michelle Hunziker predvádza horúci trend - elegantné široké nohavice. Moderátorka Michelle Hunziker predvádza horúci trend - elegantné široké nohavice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Benátky #trend #nohavice #herečky #jeseň 2019

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...