Trend, ktorý musíte skúsiť ešte toto leto! Oblečte sa podľa Melanie Trumpovej

Žiarivá farba, džínsovina, batikovaný vzor. Hneď niekoľko trendových prvkov v jednom predviedla Melania Trumpová.

28.08.2019 07:00
debata
Prvá dáma USA Melania Trump v denimových šatách... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Prvá dáma USA Melania Trump v denimových šatách z dielne Calvin Klein. Prvá dáma USA Melania Trump v denimových šatách z dielne Calvin Klein.

Prvá dáma USA sa počas víkendovej návštevy Francúzska a pri účasti na summite G7 so svojím manželom predviedla v kreácii, ktorá prekvapila mnohých módnych nadšencov. Do Francúzska totiž priletela v šatách z denimového materiálu, v žiarivej farebnosti a s hravým motívom.

Reč je o kreácii Calvin Klein, v ktorej sa 48-ročná Slovinka objavila na schodoch lietadla Air Force One pri vstupe na francúzsku pôdu. Zvyčajne seriózna a decentná dáma stavila tentoraz na uvoľnenejší a sviežejší štýl.

Model jej šiat však môže slúžiť ako inšpirácia aj pre slovenské ženy, ktoré milujú módu a najmä milujú trendy. Do konca leta zostáva ešte pár dní a počasie zatiaľ praje. Preto by ste určite nemali zabudnúť skúsiť sa predviesť v uliciach vo sviežich, priam neónových farbách alebo trošku uvoľniť atmosféru pracovnú s využitím trendu tzv. „luxury denim“.

Hoci pulty obchodov už zvyčajne plnia nové kolekcie, pár modelov možno objavíte vo vlastnej skrini. A ak by náhodou nie, stačí sa poobzerať aj medzi novým tovarom. Žiarivých farieb totiž neubudlo a denimu tam tiež nájdete požehnane. Trend „batiky“ mal svoju trvácnosť práve do leta, ale kto povedal, že musíte striktne dodržiavať odporúčania módnych redaktorov. Ak máte chuť na batiku, pokojne skúste aj ju.

Prinášame aj pár inšpirácií z archívu. Ide o modely z kolekcií jar-leto 2019.

Šaty z kolekcie Reserved v žiarivej žltej farbe.
Šaty z kolekcie Mohito v žiarivej oranžovej...
+6Dámske košeľové šaty vo výraznej oranžovej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #luxus #móda #trend #inšpirácia #denim #batika #NEON #Melania Trumpová

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...