Ružová neha, pastelové retro! 12 teniskových inšpirácií na blížiacu sa jeseň

Teniskové inšpirácie prinášame na našej stránke pomerne často. Ale má to svoje opodstatnenie. Táto športová obuv si totiž prešliapala cestičky aj do bežného pracovného života modernej ženy.

22.08.2019 12:00
debata
Tenisky Puma z kolekcie LOVE 101 od Sue Tsai... Foto: archív značky
Tenisky Puma z kolekcie LOVE 101 od Sue Tsai pre Pumu. Tenisky Puma z kolekcie LOVE 101 od Sue Tsai pre Pumu.

Moderná žena má však rada občas aj trošku nostalgie či nežné návraty do mladosti. A presne takýto typ obuvi sa v závere leta javí ako skvelá voľba na kombinovanie s džínsami, sukňami, ležérnymi šatami, ale napríklad aj dámskymi kostýmami.

Pastelové odtiene ružovej sú u ženského pokolenia obľúbené celé dekády. Hoci niekto sa tejto farbe bráni ako odtieňu, ktorý je často zneužívaný na definíciu pohlaví u malých detí, po rokoch sa mnoho žien k nej rado vráti.

Kožené tenisky Adidas Originals, model...
Tenisky v kombinácii textilu a kože značky New...
+10Tenisky z textilu značky Champion. Za 89,95...

Pri teniskách zo súčasnej ponuky športových značiek, ale aj firiem s odevmi a známych streetových firiem sa ružová objavuje v použitých materiáloch (látka, koža, syntetická koža), pridáva sa však aj vo farebných detailoch (napríklad ružová gumená podrážka alebo špička či päta topánky).

Staviť môžete na vyslovene športový charakter topánky, ale rovnako sú v ponuke aj kúsky, ktoré sú jemnejšie a nežnejšie, subtílnejšie. Samozrejme, hitom už tretiu sezónu zostávajú retro kúsky na spôsob tenisiek 80-tych rokov. Z každého rožku trošku hľadajte aj v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #obuv #trend #ružová #tenisky #pastel #jeseň 2019

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...