Ikona aj pri športovej móde? 11 tipov od vojvodkyne Kate, ako na to!

Najčastejšie je označovaná za ikonu elegancie a štýlovú dámu zo spoločenských kruhov. Ale celý jej svet sa nekrúti len okolo decentných kabátikov a vkusných šiat.

15.08.2019 07:00
debata
Tenisová charita v roku 2017. Vojvodkyňa z...
Tradičná kombinácia, opäť na trošku iný spôsob....
+8Aj na návštevu základnej školy v roku 2018...

Vojvodkyňa Catherinez Cambridge je aktívna žena, matka a manželka, ktorá sa nebojí stráviť čas pri cvičení, hrách v parku alebo na športových podujatiach. Medzi jej talenty nepochybne patrí, že sa aj v takýchto momentoch dokáže správne obliecť a zároveň pútať pozornosť verejnosti.

Športová móda je pre Kate síce skôr alternatívnou, ale je jasné, čo patrí k jej obľúbeným kúskom. Vo výbave nesmie chýbať polotričko, teda športové tričko s golierikom. Veľmi často ju vídať aj vo flisovej športovej bundičke, aká sa zvykne využívať na turistiku alebo pri behaní v chladnejších mesiacoch.

Trojnásobná mama tiež neváha občas siahnuť po teplákoch alebo teplákových súpravách. Väčšinou však volí dlhé rukávy aj nohavice, kráľovský bontón je prísny. Nedávno však pri plavbe v súťaži fregát prekvapila, keď si obliekla šortkové nohavice a nepremokavú bundu. Asi sa nenájde nik, kto by si neprezrel príťažlivé štíhle nohy vojvodkyne Catherine.

My sme sa obzreli aj pár rokov dozadu a vybrali sme dohromady 11 tipov na športovú (či športovejšie ladenú) garderóbu. Nech sa páči, všetky nájdete v našej galérii.

Rok 2016

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge na zábere z... Foto: SITA/AP, HENRY BROWNE
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge na zábere z júla 2016. V tradičnom športovom tričku s golierikom, tzv. polo-tričku. V tomto prípade ho doplnila tenšími tmavými džínsami.

Rok 2017

Vojvodkyňa z Cambridge Kate predvádzala v roku... Foto: Profimedia
Vojvodkyňa z Cambridge Kate predvádzala v roku 2016 školákom svoje fyzické nadanie. A celkom jej to išlo. Vojvodkyňa z Cambridge Kate predvádzala v roku 2016 školákom svoje fyzické nadanie. A celkom jej to išlo.

Rok 2019

Do koča aj na regatu! Vojvodkyňa Kate z... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
Britain Vojvodkyňa Kate z Cambridge Do koča aj na regatu! Vojvodkyňa Kate z Cambridge predviedla svoje umenie (aj nohy v kratučkých šortkách) na palube lode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #šport #trend #vkus

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...