Mať pleť po štyridsiatke ako hviezda Sklenenej izby? Toto sú jej triky!

Nie je umenie vyzerať večne mlado. A ktohovie, či to vôbec ide s prirodzeným prístupom. Ale mať po štyridsiatke pleť v takej bezchybnej kondícii ako známa holandská herečka, to si pýta recept.

14.08.2019 07:00
debata
Herečka Carice van Houten na filmovom festivale... Foto: SITA/AP, Urs Flueeler
Herečka Carice van Houten na filmovom festivale v Locarne. Herečka Carice van Houten na filmovom festivale v Locarne.

Reč je o Carice van Houtenovej, ktorú nepochybne poznajú fanúšikovia seriálu Hra o tróny, ale veľmi dobre je známa aj divákom, ktorý tento rok v kine videli film Sklenená izba od Júliusa Ševčíka. Štyridsaťdvaročná Van Houten v ňom stvárnila jednu z hlavných postáv v príbehu o brnenskej vile Tugendhat.

Už keď v marci zavítala na Slovensko, budila pozornosť svojím príťažlivým a mladistvým vzhľadom. Na festivale v Locarne, kde sa objavila v pondelok, pôsobila rovnako príťažlivo. Pohľad do tváre tejto dámy neklame – má dokonale ošetrovanú pokožku. Nenájdete na nej ani znak po nečistotách či drobných vadách ako sú vyrážky a akné. Jej tvár pritom pôsobí prirodzene a akoby bez umelých estetických zásahov.

Samotná Van Houten už svojím vzhľadom zaujala nejeden dámsky magazín, takže o receptoch na starostlivosť sa už čo-to vie. Herečka priznala už dávnejšie na svojom Instagrame, že pred dôležitými akciami absolvuje takzvaný mikrolifting pomocou masážneho prístroja, ktorý aktivuje tvárové svaly a redukuje už po 10-minútovej procedúre jemné vrásky a linky. Výsledkom je vypnutá a spevnená pokožka.

Samozrejme, dôležitá je pre herečku aj používaní kozmetika. Podľa dostupných zdrojov je napríklad fanúšikom ekologickej kozmetickej línie Blissoma Holistic Skincare. Jej produkty zdieľala dokonca aj na svojom instagramovom profile.

Okrem toho sa vo viacerých magazínoch objavili informácie o tom, že trikom na rozjasnenú pokožku je pre ňu hydratačný sprej Lemongrass Love značky Jane Iredale. Ten používa jej vizážistka, ale aj ona sama, keď potrebuje pleť osviežiť. Pocit hydratovanej pokožky vraj prichádza takmer okamžite a navyše Van Houten zbožňuje vôňu citrónovej trávy, ktorej výťažok sa v spreji nachádza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #starostlivosť #kozmetika #pleť #pokožka #Carice van Houten

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...