13 rokov, 13 letných šiat podľa Penelope Cruzovej: Jej elegancia je nadčasová!

Španielsku herečku mnohí prirovnávajú k slávnym filmovým ikonám ako Sophia Loren či Claudia Cardinale. Rodená Španielka má však nielen krásu a herecký talent, ale aj ľúbivý módny štýl.

12.08.2019 07:00
debata
Rok 2006: Herečka Penelope Cruz a jej...
Herečka Penelope Cruz v roku 2007 predvádzala...
+10Rok 2008: Herečka Penelope Cruz v Cannes. Práve...

Cruzovú málokedy odfotia v kreáciách, ktoré by kopírovali tie najhorúcejšie trendy. Namiesto toho zvykne táto držiteľka Oscara staviť skôr na nadčasovú klasiku. Jej obľúbené strihy pri šatách sú puzdrové, prípadne ich z času na čas preloží uvoľnenou atmosférou šiat s kruhovou či áčkovou sukňou.

Pohybuje sa v mantineloch módnej hravosti, ktorá je raz veľmi ženská a pôvabná, inokedy skôr dievčenská, osciluje medzi tzv. boho-šikom, šmrncovnou office eleganciou alebo nežnou kráskou z prímorského mes­ta.

Na Cruzovej je určite najfascinujúcejšie to, že keď si prezriete jej staršie zábery, nájdete mnoho módnej inšpirácie. Aj na tom vidieť, že v móde stavia skôr na nadčasové kúsky. Vrátili sme sa až do roku 2006 a našli sme doposiaľ až 13 kreácií, ktoré rozhodne stoja za inšpiráciu. Neváhajte a preklikajte si všetky v našej galérii.

Rok 2006

Rok 2006: Herečka Penelope Cruz a jej... Foto: SITA/AP, FRANCOIS MORI
Rok 2006: Herečka Penelope Cruz Rok 2006: Herečka Penelope Cruz a jej mimoriadne pôvabná čierno-biela variácia na letné šaty, ktoré by ste si pokojne mohli obliecť aj dnes.

Rok 2012

V roku 2012 sa herečka Penelope Cruz sa... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
2012 sa herečka Penelope Cruz V roku 2012 sa herečka Penelope Cruz sa predvádzala vo vzorovaných elastických šatách s krátkym rukávikom na festivale v San Sebastiane.

Rok 2017

Herečka Penelope Cruz v roku 2017 predviedla... Foto: SITA/AP, Ettore Ferrari
Penelope Cruz v roku 2017 Herečka Penelope Cruz v roku 2017 predviedla belasé šaty s farebnou výšivkou, ktoré by sa skvelo vynímali v akomkoľvek dovolenkovom letovisku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #móda #Penelope Cruz #inšpirácia #štýl #nadčasové

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...