Na leto ako stvorená! 12 inšpirácií na košele, ktoré si pýtajú pláž a slnko

V ženskom šatníku bodujú klasické blúzky alebo košeľové blúzky, občas sa objaví nejaká denimová košeľa alebo top s golierikom a predným zapínaním. Ale leto si pýta aj čosi iné!

07.08.2019 07:00
debata
Plážová košele a blúzky môžete nosiť práve... Foto: archív Mohito
Plážová košele a blúzky môžete nosiť práve teraz. Nebojte sa a vyskúšajte ich. Plážová košele a blúzky môžete nosiť práve teraz. Nebojte sa a vyskúšajte ich.

Áno, práve teplé prázdninové dni sú príležitosťou na to, aby ste vyskúšali aj plážové košele. Ľahučké, pestré, splývavé. Kúsky, ktoré skrátka zďaleka hlásia, že ste v tropickej nálade.

S plážovými košeľami môžete bez obáv vyraziť na mólo na pobreží mora počas dovolenky, ale pokojne v nich vyraziť aj na kúpalisko. Nosia sa s ľahkosťou a pokojne ich môžete kombinovať aj so samotným plážovým outfitom. Nebojte sa napríklad nosiť rozopnutú košeľu, pod ktorou sa objaví horný diel bikín alebo pokojne jednodielne plavky.

V ponuke značiek sú kúsky, ktoré sa dĺžkou rovnajú minišatám a pokojne ich ako košeľové minišaty aj nosiť môžete. Plážové kúsky sa však nosia aj ležérne zakasané do denimových šortiek alebo ľahkej plisovanej sukne. Obávať sa nemusíte ani kombinovania s legínsami – ak ste skôr konzervatívnejší typ nositeľky, siahnite po striedmejšom strihu a pokojne k takejto košeli pridajte tubovú sukňu a sandáliky na podpätku.

Nebojte sa vzorov ani farebných kombinácií. Z materiálov sa okrem obľúbenej bavlny často uplatňuje aj satén, zmesové materiály, ľanové modely, alebo hodvábne košele s bohatými potlačami. V lete si môžete pokojne dovoliť aj transparentnejšie materiály! Tu je našich 12 inšpirácií…

Predĺžená dámska košeľová blúzka Reserved. Cena...
Dámska košeľová blúzka Lindex s viazačkou v...
+9Dámska plážová košeľa s krátkymi rukávmi Karl...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #pláž #trend #plážová garderóba #košeľa #leto 2019

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...