Koľko stál narodeninový outfit princa Georgea? Suma prekvapí

Aj v šatníku najstaršieho potomka vojvodkyne Kate a princa Williama sa nájdu lacné kúsky z módnych reťazcov.

23.07.2019 09:30
debata

Na nových zverejnených záberoch princa Georgea, o ktoré sa postarala jeho mama, vojvodkyňa Kate (37), má kráľovský potomok oblečené dve tričká – jedno biele a druhé zelené.

Kensingtonský palác zverejnil  nové fotografie... Foto: TASR/AP
Británia princ George Kensingtonský palác zverejnil nové fotografie britského princa Georgea (na snímke), ktoré zhotovila jeho matka Kate. Najstarší syn vojvodu a vojvodkyne z Cambridge totiž v pondelok oslavuje svoje šieste narodeniny.

Malý oslávenec má na zábere, ktorý vznikol v záhradách Kensingtonského paláca, oblečené biele športové tričko, ktoré je mini replikou anglického futbalového dresu. Ako uvádzajú britské médiá, Goerge je nadšencom športu. Pred pár dňami sa dokonca stretol s tenisovou legendou, Rogerom Federerom, ktorý je 8-násobným víťazom Wimbledonu a práve vo Veľkej Británii sa teší ohromnej popularite. S tenisom začal aj najstarší potomok vojvodkyne Kate a princa Williama.

Kensingtonský palác zverejnil  nové fotografie... Foto: TASR/AP
princ George Kensingtonský palác zverejnil nové fotografie britského princa Georgea (na snímke), ktoré zhotovila jeho matka Kate. Najstarší syn vojvodu a vojvodkyne z Cambridge totiž v pondelok oslavuje svoje šieste narodeniny.

Na ďalšom zábere, ktorý vznikol počas rodinnej dovolenky, má George oblečené zelené polo tričko. Nejde o žiadnu luxusnú značku, pred objektív sa postavil v kúsku z módneho reťazca H&M za necelých 6 libier. Jeho letný outfit dopĺňajú pruhované krátke nohavice značky Sunuva, ktoré sú už o čosi drahšie ako polo tričko – dajú sa na internete kúpiť za 40 libier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ George #narodeniny #oblečenie

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...