Leto 2019 v znamení jednodielnych plaviek! Vyberte tie naj, máme 22 tipov

Plážová sezóna je v plnom prúde a to pre mnoho z nás znamená (chvalabohu) aj dovolenku a pobyt pri vode. Neodmysliteľne sa s ním spája aj plavková móda.

19.07.2019 07:00
debata (2)
Jednodielne plavky s abstraktnou geometrickou... Foto: archív značky
Jednodielne plavky s abstraktnou geometrickou potlačou. Predáva Next za 32 eur. Jednodielne plavky s abstraktnou geometrickou potlačou. Predáva Next za 32 eur.

Posledné roky priniesli veľký návrat a popularitu jednodielnych modelov plaviek. Hoci dokážu ukryť trochu viac ako klasické dvojdielne plavky či bikiny, rozhodne im nechýba sexepíl, variabilita aj štýlová pestrosť.

Ženy sa už nemusia dnes obávať, že by v jednodielnych plavkách pôsobili príliš „mamičkovsky“ (čo tiež vôbec nie je zlé!). Výber je však nesmierne pestrý – v ponuke sú jednodielne modely s masívnymi prestrihmi, hlbšími výstrihmi, ozdobnými detailmi šnurovania, lodičkového výstrihu, potlačí či materiálových kombinácií.

My sme sa v našom výbere na leto 2019 tentoraz zamerali práve na jednodielne modely, pretože okrem všetkého už spomenutého, majú v sebe aj jednu skvelú vlastnosť.

Ak vyberiete tie správne, zamaskujete s nimi drobné nedostatky a zatienite aj dámy, ktoré sa predvádzajú v miniatúrnych bikinách. Takže, do toho!

Jednodielne plavky s motívom čili papričiek....
Jednodielne plavky s čiernobielou potlačou...
+20Jednodielne plavky bez ramienok s kvetinovým...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #voda #more #móda #plavky #trend #jednodielne plavky #leto 2019

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...