Oblečená podľa Mirky Federerovej! Inšpirujte sa jej štýlom z Wimbledonu

Krátke či dlhé, no v každom prípade vzorované! Hoci ju často vídať v nohaviciach, šaty patria medzi obľúbený kus garderóby známej slovenskej rodáčky Mirky Federerovej. Potvrdila to aj na Wimbledone.

16.07.2019 07:00
debata (2)
Mirka Federer počas finále Wimbledonu, v ktorom... Foto: SITA/AP, Laurence Griffiths
Mirka Federer počas finále Wimbledonu, v ktorom hral jej manžel Roger proti Srbovi Novakovi Djokovicovi. Mirka Federer počas finále Wimbledonu, v ktorom hral jej manžel Roger proti Srbovi Novakovi Djokovicovi.

Manželka švajčiarskeho tenistu Rogera Federera, ktorý v nedeľu bojoval o titul, no podľahol Novakovi Djokovicovi, sedela na miestach rodiny pri každom jednom zápase.

Jej podpora pre slávneho športovca je preslávená, ale rovnako sa posledné roky stala rodáčka z Bojníc aj miláčikom objektívov. A pre mnoho žien aj inšpiráciou.

Mirka Federer prichádza na jeden zo zápasov vo... Foto: Reuters, TONY O'BRIEN
Mirka Federer Mirka Federer prichádza na jeden zo zápasov vo Wimbledone, kde hral jej manžel Roger Federer. V obľúbenej denimovej bunde a šatách so vzorom.

Bývalá tenistka totiž nie je ženou s ultra štíhlou figúrou a postavou modelky. Od prírody (aj po troch pôrodoch) má prirodzene plnšie a ženské tvary. Hrdo ich vystavuje na obdiv, občas si trošku pomôže strihom so zvýšeným pásom alebo zavinovaním, aby opticky zjemnila oblasť drieku. A darí sa jej to dobre.

Na tohtoročnom Wimbledone sa 41-ročná manželka na plný úväzok objavila v niekoľkých šatových variáciách a potvrdila, že ženám svedčia vzory a farby, nežné detaily v podobe volánikov či čipky a tiež ležérne prvky v podobe denimovej bundičky. Konieckoncov, tú nosila takmer ku každému outfitu. Pozriieť si ich môžete v našej galérii a spolu s nimi vám ponúkame aj 7 kombinácií na šaty a denimový kúsok k nim.

Šaty z dielne značky La Martina, info o cene v...
Šaty značky Mango, info o cene v predaji,...
+7Šaty z dielne značky Karl Lagerfeld, info o...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #wimbledon #trend #Mirka Federer

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...