Od prírody plnšie krivky? Tieto kúsky musíte v lete vyskúšať, budete hviezdiť

Obliecť sa v lete a horúcom počasí nie je nikdy jednoduché. Túžime vyzerať dobre, no zároveň si zachovať úroveň komfortu a praktickosti.

15.07.2019 12:00
debata

V prípade plnších kriviek sa mnoho ich majiteliek stažuje na nedostatok možností v rámci letnej garderóby. Ako sa obliecť, aby ste skvelo vyzerali a zároveň mali pocit, že držíte krok s módou a trendmi? Skúste to takto.

Zavinovacie šaty a denim

Šaty s florálnym motívom a zavinovaním opticky... Foto: PRSHOTS.com
Šaty s florálnym motívom a zavinovaním opticky Šaty s florálnym motívom a zavinovaním opticky predelia figúru a zvýraznia ženské tvary. Sú ideálne pre dámy s plnším poprsím a výraznejšími bokmi. Hitom leta je aj denimová bundička, ktorou ich môžete doplniť. V tomto prípade je to model značky Levi's. Siahnite po klasike, alebo si vyberte spranú či mierne deštruovanú džínsovinu. Celý look Little Woods Ireland via Prshots.com

Nohavice

Ľanové či zmesové nohavice z prírodných... Foto: archív značky
Ľanové či zmesové nohavice Ľanové či zmesové nohavice z prírodných materiálov sú to pravé orechové. Zvoľte širší strih a jemné farby. Doplniť ich môžete bielym bavlneným tričkom alebo topom a výsledok bude ukážkový. Model na snímke M&Co.

Elastické šaty

Elastické šaty! Máte pocit, že na to naozaj... Foto: archív značky
Elastické šaty Elastické šaty! Máte pocit, že na to naozaj nemáte postavu? Rozhodne to vyskúšajte. Správny materiál a strih dokážu zázraky a plnšie ženské krivky budú vyzerať nesmierne sexy! Takéto šaty si pýtajú ženu krv a mlieko. Skúste to ukázať svetu! Model z dielne značky Mango, línia Violeta.

Letné plážové šaty

Letné plážové šaty? Nebojte sa vzorov ani... Foto: archív značky
Letné plážové šaty Letné plážové šaty? Nebojte sa vzorov ani farieb. Hrubšie ramienka opticky podvihnú bujnejšie poprsie. Splývavý voľnejší strih zase opticky predĺži siluetu a dodá vám pôvab. Model na snímke Evans.

Nohavicový overal

Nohavicový overal je kúskom, v ktorom sa s... Foto: archív značky
Nohavicový overal Nohavicový overal je kúskom, v ktorom sa s obľubou v lete promenádujú dámy na nedeľňajšej prechádzke alebo si ho môžu obliecť dokonca do práce. Model z dielne značky Mango so šikmými prúžkami je príjemne uvoľnený a funguje opticky ako skvelý prvok šatníka aj v prípade plnších tvarov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Telo #krivky #pôvab #čo si obliecť

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...