Celine Dion odhalila tajomstvá krásy! Ako sa líči, ako omladzuje?

Speváčku Celine Dionovú mal v hľadáčiku fotoaparátov azda každý fotograf, čo sa pred pár dňami ocitol na prehliadkach haute couture v Paríži. Kanaďanka bola ich divou a hviezdou.

12.07.2019 09:30
debata (2)
Speváčka Celine Dion počas nedávnych prehliadok... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Speváčka Celine Dion počas nedávnych prehliadok Haute Couture v Paríži. Speváčka Celine Dion počas nedávnych prehliadok Haute Couture v Paríži.

Napriek tomu, že sa objavili aj vyjadrenia, že je príliš štíhla a snaží sa byť za každú cenu mladou, jej vzhľad mnohých aj inšpiroval. Päťdesiatročná umelkyňa bola neprehliadnuteľná napríklad počas prehliadok značky Valentino či Alexandre Vauthier.

Prípravy na ne obnášali hodiny líčenia či prípravy účesov. Samotná Dion sa už dávnejšie vyznala, že žiadne tajné triky na starostlivosť však nemá. „Ak by som mala, okamžite by som ich prezradila,“ uviedla pre reláciu This Morning už pred pár mesiacmi.

Odhalila však niekoľko základných pravidiel, ktorými sa riadi pri starostlivosti o svoju tvár. „Čistite si pleť, hydratuje ráno aj večer a čistite aj produkty, s ktorými sa líčite,“ vyhlásila Dion.

Na pódium či do spoločnosti by určite nevyšla bez mejkapu. Pri jeho nanášaní používajú jej vizážisti niekoľko produktov. Dion vymenovala, že sa nezaobíde bez korektora, následne tvár kontúruje, nanáša kryciu bázu a záver tvorí púder.

Speváčka Celine Dion na prehliadke Valentino... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Speváčka Celine Dion na prehliadke Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20, Paríž. Speváčka Celine Dion na prehliadke Valentino Haute Couture Jeseň-Zima 2019/20, Paríž.

Speváčka priznala, že kedysi si nemohla dovoliť vlastných vizážistov a tak sa snažila vždy pochytiť od nich nejaké triky pri vlastnom líčení. Výsledkom je, že dnes sa rada z času na čas nalíči úplne sama. „Zbožňujem to robiť. Poznám moju tvár a mám rada ten proces. Naozaj ho zbožňujem,“ uviedla pre This Morning.

A práve v tejto relácii odhalila aj jeden z trikov, ktorý jej vraj pomáha vyzerať trošku mladšie a poskytuje jej prirodzený „facelifting“. Reč je o vyčesaní vlasov do drdola, či tzv. „chignonu“, v ktorom sa predviedla aj na prehliadke Alexandra Vauthiera. Pleť sa podľa nej pri tom trošku vypne a vyzerá pevnejšia.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #triky #účes #Céline Dion #líčenie #mejkap #tvár

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...