Líčenie k vode? A prečo nie! Zažiarte aj pri plážových hrách

Zvyčajne sa líčeniu počas dní trávených pri vode vyhýbame. Ale či už je to more, súkromný bazén alebo verejná pláž pri jazere - väčšina žien túži zvýrazniť svoje črty a krásu aj tam.

11.07.2019 07:00
Dokonale nalíčená aj pri vode? A prečo vlastne... Foto:
Dokonale nalíčená aj pri vode? A prečo vlastne nie...
debata

Samozrejme, pokiaľ trávite chvíle dovolenky väčšinu dňa pod vodou a plávate od pobrežia smerom k bóji jednu dĺžku za druhou, asi sama nebudete bazírovať na bezchybnom vzhľade mihalníc alebo očných tieňov. Ale niekedy je skrátka fajn, mať aj počas dovolenkových chvíľ ukážkový vzhľad.

Základom je, samozrejme, vodeodolnosť produktov. Dobrá správa znie, že na trhu sa ich nachádza dostatok a v širokej škále od mejkapov, korektorov cez riasenky, očné tiene a linky až po rúže.

Vodeodolný makeup All Nighter Waterproof...
Vodeodolná kontúrovacia ceruzka na pery Artdeco...
+5Vodeodolná maskara Total Temptation od...

V lete je väčšinou trendom prirodzenejší vzhľad, alebo prirodzenosť mixovaná s jedným výrazným prvkom na tvári. Dôraz môžete klásť na oči s farebnými tieňmi, alebo vyskúšať napríklad trblietavé či farebné očné linky – dostupné vo vodeodolných verziách.

Ak ste však skôr fanúšičkou „nahého“ vzhľadu, potom vám možno postačí tzv. water-proof maskara a na vyrovnanie nedokonalostí môžete siahnuť napríklad po BB krémoch s ochranným faktorom, ktoré sú vhodné aj do vody či dokonca na šport a odolávajú potu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #voda #krása #teplo #líčenie #dekoratívna kozmetika #vodeodolný

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...