Elegantná aj v horúčavách ako Vášáryová! Stačí na to tento kus odevu...

Slovenská herečka Emília Vášáryová vždy patrila medzi najelegantnejšie dámy domácej kinematografie. Potvrdila to nedávno aj na festivale v Karlových Varoch.

04.07.2019 13:00
debata
Do Karlových Varov prišla film Šťastný nový rok... Foto: BE WELL Media
Do Karlových Varov prišla film Šťastný nový rok predstaviť aj Emília Vášáryová. Do Karlových Varov prišla film Šťastný nový rok predstaviť aj Emília Vášáryová.

Vášáryová pricestovala do kúpeľného mesta predstaviť nový film Šťastný nový rok a pri tej príležitosti sa stretla aj s vybranými novinármi a fotografmi. Aj Karlovy Vary čelia tento rok počas festivalu horúcemu počasiu a zvládnuť jeho nápor v rámci spoločenskej garderóby nie je jednoduché. Členka SND sa s tým vyrovnanala veľmi dobre.

Sedemdesiatse­demročná Vášáryová sa objavila na kolonáde v šatách s florálnym vzorom, ktorých dĺžka decentne siahala do polovice lýtok. Šaty na ramienkach doplnila transparentným bolerkom, ktoré zase vyriešilo problém odhalených ramien a paží.

Bolerkový kabátik Elisabetta Franchi, predáva...
Ľahký biely kardigán Alaia, predáva...
+9Ľanové sako so skrátenými rukávmi, predáva...

Vášáryová má v sebe stále mladistvý šarm a na svoj vek vyzerá naozaj vynikajúco. Decentne zakryť paže sa však v tomto prípade hodí nielen z hľadiska veku, ale aj príležitosti.

Herečka tak môže byť jednoduchou inšpiráciou aj pre iné dámy, ako sa napríklad obliecť na letnú oslavu, rodinné stretnutie či prípadne svadbu.

My sme vybrali niekoľko kúskov ľahučkých bolerok a kabátikov, ktorými môžete doplniť práve letné šaty s kvetinovým vzorom. Inšpirujte sa s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #móda #Emília Vášáryová #kardigan #bolero

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...