Skrášľovanie pred dovolenkou: Kedy je čas na riasy, kedy na vlasy?

Čas beží, dovolenka sa blíži. Pár dní predtým si chcete dať odstrániť chlpy z bikiny zóny? To nie je dobrý nápad. Čítajte, ako to naplánovať lepšie.

02.07.2019 13:00
dovolenka, seflie Foto:
Na dovolenke budete pekná, len si to všetko dobre vopred naplánujte.
debata

Ak patríte k tým, čo si pravidelne odstraňujú chĺpky na nohách, mali by ste si spraviť čas na svoje kozmetické procedúry ešte pred dovolenkou. Pretože pokožka potrebuje čas na upokojenie a niektoré ošetrenia vydržia práve tak dlho, ako trvá dovolenka. Toto je časová os, ktorá vám ukáže správny čas na takýto program.

Mesiac pred: Čas na farbenie vlasov

UV žiarenie môže doslova vytiahnuť farbu z vlasov, a to dosť rýchlo. To je dôvod, prečo si môžete farbiť vlasy mesiac pred vašou dovolenkou na pláži. Po štyroch týždňoch budú ešte dosť svieže. Navyše, ak idete ku kaderníčke, nemusíte si robiť žiadne dodatočné starosti.

Týždeň pred: Čas na depiláciu voskom

Dovolenka sa blíži, už len sedem dní… Toto je správny čas na depiláciu voskom. V takomto prípade si totiž pokožka musí trochu oddýchnuť, kým odídete na dovolenku.

Tri dni pred: Čas na farbenie mihalníc

Ak nechcete na dovolenke používať riasenku, avšak sexi tmavých mihalníc sa rozhodne nemienite vzdať, mali by ste porozmýšľať o permanentnom farbení. Dva dni pred dovolenkou je najideálnejší čas na túto procedúru. Vaše riasy ostanú nádherne čerstvé!

Už len dva dni: Doprajte si pedikúru a manikúru

Pestované chodidlá v sandáloch sú rovnako atraktívne u mužov, ako aj u žien. Ak ich chcete mať pekné na dovolenke, nemali by ste ísť na pedikúru príliš skoro pred dovolenkou. Jeden deň pred dovolenkou je naozaj optimálny. Týka sa to aj manikúry.

Zajtra odlietame! Maska na vlasy

Doprajte svojim vlasom ešte rýchlo nejakú vlhkosť, kým končeky nevysuší a nezničí slnko a morská voda. Počas balenia kufra by ste si mohli dopriať masku na vlasy, vaša hriva sa vám za to určite poďakuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #hydratácia #depilácia #UV žiarenie #pedikúra

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...