Botox, výplne či plastika! Ktoré slávne ženy oľutovali toto rozhodnutie?

Plastické vylepšenia sa javia ako povinná výbava hollywoodskych hviezd či svetových modeliek, ale mnohé z nich dnes rozhodnutie skúsiť ich ľutujú.

29.06.2019 11:00
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.
debata

Zoznam tých, ktoré sa „ex post“ posťažovali, že ich pokus otestovať na sebe vymoženosti estetickej chirurgie či dokonca ľahnúť si pod nôž plastického chirurga, nedávno zverejnil portál JustJared.com.

Podľa jeho informácí svoje rozhodnutie oľutovali napríklad tieto dámy:

Courteney Cox

Nie je to tak dávno, čo sa herečka z Priateľov otvorene vyznala zo svojho sklamania, ktoré jej prinieslo postupné vylepšovanie s podkožnými výplňami. Nechala si ich odstrániť už v roku 2017, no ešte niekoľko mesiacov po tom bola pre mnohých odstrašujúcim príkladom toho, ako sa môže estetická chirurgia vymknúť z rúk.

Gwyneth Paltrow

Hollywoodska kráska je známa svojím zdravým životným štýlom, ale to neznamená, že neskúsila aj trošku „chémie“ – v jej prípade to bol botox. Ako sama neskôr uviedla, už by to nikdy nespravila. „Vyzerala som ako Joan Rivers,“ komentovala Paltrow, ktorá však nevylúčila, že keď bude staršia, možno si ľahne pod nôž plastického chirurga.

Nicole Kidman

Hollywoodsku hviezdu často podozrievajú z toho, čo všetko svojej tvári porobila. Ona sama priznáva len botox. A ľutuje ho. Už pred pár rokmi vyhlásila, že to bolo nešťastné rozhodnutie. „Chvalabohu, dnes už dokážem hýbať tvárou,“ dodala vtedy. Verejnosť však často zvykne rozoberať, nakoľko prirodzená je vlastne tvár 51-ročnej austrálskej rodáčky.

Cameron Diaz

Aj táto známa hollywoodska blondínka je na zozname žien, ktoré neváhali otestovať botox. Tvrdí, že hneď prvá procedúra zmenila jej tvár do takej podoby, že sa zľakla a svoje rozhodnutie okamžite ľutovala. „Radšej budem vidieť svoju tvár starnúť ako niečo takéto,“ vyhlásila vtedy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #ľútosť #plastika #botox #hviezdy #rozhodnutie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...