Kvety, perie, elegancia aj bizarnosti! 20 klobúkov z Ascotu, ktoré zaujmú

Ešte pár dní potrvajú kráľovské dostihy v Ascote, ktoré v utorok slávnostne otvorila britská kráľovná Alžbeta II. Ako inak, s klobúkom na hlave.

20.06.2019 13:00
debata
Variácie na klobúky z dostihov v Ascote.
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na...
+17Variácie na klobúky z dostihov v Ascote.

Súčasťou etikety a povinného „dress-code“ je prísť na túto udalosť s klobúkom. Dámy dostanú tak možnosť realizovať svoj štýl, vkus, ale aj schopnosti experimentovať a zaujať. Na tohtoročných dostihoch nechýbali zástupkyne žiadnej skupiny.

Kým známe osobnosti zvyčajne volia elegantné a decentnejšie kreácie, v ktorých sa snúbi sofistikovaný dizajn s netradičným, ale jemným originálnym detailom, nájdu sa aj hostia, ktorí chcú silou mocou zaujať. Nie vždy však možnosť byť odfotografovaná davom fotografov znamená aj to, že danej dáme klobúk pristane.

My sme vybrali pätnástku kreácií, ktoré zaujali nás – či už ako elegantný a nádherný doplnok prirodzenej krásy nositeliek (modelka Georgia Fowler, vojvodkyňa Kate), decentný model v osvedčenej klasike (modelka Jodie Kidd, kráľovná Alžbeta II.) či ako prvok na upútanie pozornosti a záujmu. Nech sa páči, všetky nájdete v galérii. Tu je pár ukážok.

Topmodelka Georgia Fowler

Topmodelka Georgia Fowler stavila na nenútenú... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Topmodelka Georgia Fowler stavila na nenútenú eleganciu a sofistikovaný dizajn klobúka. Topmodelka Georgia Fowler stavila na nenútenú eleganciu a sofistikovaný dizajn klobúka. Model pochádzal od Philipa Treacyho.

Ella Reese a jej včielka

Ella Reese predviedla netradičný klobúk so... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Ella Reese predviedla netradičný klobúk so včelou dekoráciou. Ella Reese predviedla netradičný klobúk so včelou dekoráciou.

Vojvodkyňa Kate

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na klobúk od Philipa Treacyho. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge stavila na klobúk od Philipa Treacyho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #výber #klobúk #Ascot #dámy #kreácia

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...