Leto v kvetinových šatách! Máme 15 inšpirácií, aj s Ivankou Trumpovou

Aké by to bolo leto bez kvetov? Nielen vo váze, ale aj na šatách, Inšpirujte sa s nami, aké modely môžete zvoliť.

20.06.2019 07:00
debata (1)
Ivanka Trump počas nedávnej návštevy Holandska... Foto: Reuters, PIROSCHKA VAN DE WOUW
Ivanka Trump počas nedávnej návštevy Holandska v šatách s kvetinovým vzorom. Ivanka Trump počas nedávnej návštevy Holandska v šatách s kvetinovým vzorom.

Iba nedávno sa na súdnom dvore v Haagu objavila americká poradkyňa Bieleho domu a dcéra amerického prezidenta Ivanka Trump. Pôvabná ako vždy. V šatách s dlhým rukávom a kvetinovým vzorom. Nežná, pôvabná, no zároveň ženská a decentná.

Ak si túžite vybrať letný model šiat s kvetinovou potlačou, práve touto cestou by ste sa možno mali uberať. Trendom je určite decentnosť a to či už vo farebnosti, ktorá je tlmenejšia až po dĺžku rukávov alebo samotných šiat. Populárne sú trojštvrťové dĺžky do polovice lýtok alebo maxišaty.

Šaty značky Maje s kvetinovým vzorom a...
Šaty s dlhým rukávom a kvetinovým vzorom z...
+14Maxišaty s kvetinovým vzorom značky La Martina....

Obávať sa však v horúcom lete netreba ani kratších modelov a ľahších materiálov, ktoré balansujú na hranici transparentnosti. V takom prípade môže poslúžiť jemná podšívka alebo klasická košieľka v telovej farbe, akú si môžete obliecť pod šaty. To platí najmä vo chvíli, ak ide o pracovnú garderóbu a žiada si istý prvok serióznosti a dodržiavanie firemnej etikety.

Na trhu sú modely s nadýchanými rukávmi, širokými a kruhovými sukňami, nechýbajú ani zavinovacie kúsky, ktoré svedčia ženám s plnšími bokmi a krivkami. Alternatívou sú potom modely s asymetriou a prestrihmi. V galérii nájdete našich 15 tipov. Nech sa páči, rozkvitnite s nami!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #móda #trend #vzor #kvety #leto 2019

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...