Ideálne vône na leto? Máme 16 tipov pre dámy aj pánov, inšpirujte sa

Túžite voňať letom? More, rozkvitnuté sady, citrusové plody, ale aj závan Orientu - to všetko sa snúbi vo vôňach, ktoré sú hitom nasledujúcich mesiacov.

19.06.2019 07:00
debata
Kvetiny, korenie aj Orient - to všetko sa mieša...
Pre ženy, ktoré nechcú voňať "tuctovo", ale...
+13Značka Chanel okrem svojich klasických vôní do...

Na väčšine portálov nájdete články o „najlepších“ vôňach pre konkrétne ročné obdobie či príležitosť. Tvrdiť, že tá či oná je tá najlepšia, si netrúfneme.

Konieckoncov, každý, kto používa toaletné vody alebo parfumové vône, dobre vie, že jednotlivé produkty pracujú priamo s telom nositeľa alebo nositeľky. Parfum sa vpíja do kože a kombinuje sa s našou vlastnou vôňou, reaguje na pot alebo napríklad aj teplotu tela.

Pri výbere letných vôní tiež zvyčajne platí, že by mali byť odľahčenejšie, sviežejšie. Kvetinové alebo orientálne nóty sú jemnejšie alebo sviežejšie a energickejšie. V lete sa na trh dostáva aj množstvo odľahčených verzií parfémových kreácií. Nik však netvrdí, že musíte siahať iba po nich – vyberajte tak, aby ste boli spokojná najmä vy sama. Ak túžite voňať intenzívnejšie, skrátka tak urobte.

Vybrali sme pre vás 16 (teda vlastne 17, ak rátame aj jednu „partnerskú“ dvojicu) voňavých tipov, spomedzi ktorých sú niektoré úplné novinky a niektoré sú už na trhu pár mesiacov či rok. Na leto 2019 však možno budú tiež vhodnými adeptmi. Nech sa páči, v galérii nájdete našu inšpiráciu aj s popisom zloženia jednotlivých produktov, ich ceny či miesta predaja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #vôňa #parfum #trend #novinky #inšpirácia #Orient #toaletná voda

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....