Caroline Wozniacka ako nevesta! S výberom šiat jej pomohla Anna Wintour, boli ako z rozprávky

Caroline Wozniacka si svoju svadbu v šatách ako zo sna vychutnala pod toskánskym slnkom.

18.06.2019 17:00
debata

Uplynulé dni sa niesli v znamení športových svadieb. V sobotu sa pred oltár postavil futbalista Realu Madrid, Sergio Ramos. V španielskej Seville si za manželku zobral svoju dlhoročnú priateľku a matku jeho troch detí, moderátorku Pilar Rubio (41).

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos s manželkou... Foto: SITA/AP, Antonio Pizarro
Sergio Ramos, Pilar Rubiová Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos s manželkou Pilar Rubiovou po svadobnom obrade v Seville.

Svadba bývalej svetovej tenisovej jednotky Caroline Wozniackej sa konala 15. júna. V luxusnom toskánskom hoteli Castiglion del Bosco sa vydala za niekdajšieho amerického basketbalistu Davida Leeho. Dánska tenistka na svoj veľký deň pod toskánskym slnkom zvolila veľkolepé svadobné šaty z dielne Oscar de la Renta, v ktorých zažiarila pred pozvanými hosťami – tých bolo 120.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

David and I are so excited to share some of our wedding details with @voguemagazine @vogueweddings #linkinbio ( @paulwhitephoto )

Príspevok, ktorý zdieľa Caroline Wozniacki (@carowozniacki),

Caroline Wozniacka v rozhovore pre magazín Vogue priznala, že s výberom šiat jej pomohla šéfredaktorka magazínu Vogue, Anna Wintour. „Pred svadbou som si mejlovala s Annou a povedala som jej, že potrebujem pomoc,“ prezradila tenistka. Na jej mejl slávna šéfredaktorka veľmi zdvorilo odpovedala, že jej rada bude nápomocná. Wozniacka jej poslala niekoľko fotografií šiat, ktoré sa jej páčili a napokon sa stretli v redakcii magazínu, aby si spoločne prešli celým procesom a našli najkrajšie šaty pre nevestu Wozniacku, pri ich kreovaní boli nápomocní ľudia z tímu Oscar de la Renta. K šatám napokon zvolili topánky Jimmy Choo. Aj vďaka šatám Oscar de la Renta sa svadba slávnej tenistky stala jednoducho rozprávkovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Caroline Wozniacka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...