Veľa bronzu, kontúrky či červená na perách: Toto je TOP 7 lookov hviezd!

Galavečer módy, ktorý sa koná pravidelne v New Yorku a organizuje ho Americká rada módnych dizajnérov, sa nezaobíde bez výnimočných úprav a lookov hviezd. Popri šatách nevynímajúc aj líčenie či účesy.

06.06.2019 07:00
debata
Herečka Shailene Woodley bola jednou z mála...
Topmodelka Bella Hadid stavila na výrazný letný...
+4Speváčka a herečka Jennifer Lopez je so svojou...

Výnimkou nebol ani tento rok, keď sa na červenom koberci zišli hviezdy ako Bella Hadid, Ashley Graham či Jennifer Lopez, aby podporili svojich obľúbených dizajnérov a zároveň sa prezentovali ako ambasádorky jednotlivých módnych ateliérov a firiem.

Na červenom koberci bolo možné pozorovať tento rok výraznejší návrat retro vlny, inšpiráciou boli sedemdesiate, osemdesiate, ale aj deväťdesiate roky s výrazným opálením, kontúrkou na perách či hutnejšími kučierkami vo vlasoch. My sme vybrali sedem hviezd, ktorých podoba nás zaujala najviac. Inšpiráciou sú určite všetky. Nájdete ich v galérii vyššie!

Emily Ratajkowski

Modelka a herečka Emily Ratajkowski stavila... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Top 7 lookov z CFDA - Emily Ratajkowski Modelka a herečka Emily Ratajkowski stavila počas večera CFDA Awards na look s výraznými perami. Dominancia červenej farby na nich vychádzala aj z odevného looku. Pery boli opticky zväčšené pomocou kontúrovacej tužky, zvolený bol výrazný červený odtieň s oranžovým nádychom. Oči mali telové líčenie s bronzovým podtónom a výrazné mihalnice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Jennifer Lopez #Diane Kruger #líčenie #trend #inšpirácia #Emily Ratajkowski #look #Bella Hadid

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...