VIDEO To naj na obliekaní hviezd? Štylistka Kanisová prezradila, čo ju (ne)baví

Zuzana Kanisová patrí medzi najznámejšie domáce štylistky. Jej práca je spojená s módou a obliekaním. Nielen modeliek, ale aj známych osobností.

05.06.2019 07:00
debata
Na prehliadke nechýbala ani speváčka Mária... Foto: Peter Frolo
Na prehliadke nechýbala ani speváčka Mária Čírová (vľavo). So štylistkou Zuzanou Kanisovou. Na prehliadke nechýbala ani speváčka Mária Čírová (vľavo). So štylistkou Zuzanou Kanisovou.

Na nedávnej prehliadke Fera Mikloška, ktorej styling mala mimochodom tiež pod palcom, sa objavila v spoločnosti Márie Čírovej. Tú pripravovala na všetky epizódy šou Voice Česko Slovensko. Známa je tiež jej spolupráca s Adelou Banášovou alebo Zuzanou Fialovou. Čo je teda pri spolupráci so známymi tvárami najzaujímavejšie?

„Každá celebrita alebo známa osobnosť je úplne iná osobnosť. Každá, či už moderátorka alebo speváčka, sú osobnostne rôzne. Nehovoriac o herečkách, tie sú úplné iné. Takže je to vlastne pre mňa vždy nejaká výzva,“ uviedla pre TV Pravda Kanisová.

Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...
Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...
+36Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...

Podľa nej je zaujímavé pripravovať niekoho, kto je introvertný alebo naopak, obliekať človeka, ktorý svetlá reflektorov a pozornosť miluje. Tiež vníma rozdiely v tom, kto má aký štýl a vždy sa mu musí trošku prispôsobiť.

V rozhovore však tiež prezradila, čo je pre ňu najmenej príjemná záležitosť na práci štylistky. Kliknite sa na video nižšie a dozviete sa viac.

Video
Reportáž z prehliadky Fera Mikloška si pozrite tu
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #celebrita #trend #štylistka #Zuzana Kanisová #obliekanie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...