Tip Mirandy Kerrovej na suchú pokožku? Jej manželovi naozaj pomohol

Obdivovaná modelka je v oblasti krásy doma. Suchá pokožka jej manžela udrela kráske do očí okamžite, chcela mu pomôcť.

03.06.2019 09:00
Miranda Kerr Foto: ,
Topmodelka Miranda Kerr.
debata

Austrálska rodáčka Miranda Kerr patrí k najkrajším ženám sveta. Niekdajšia manželka herca Orlanda Blooma sa v roku 2017 vydala za milionára, spoluzakladateľa aplikácie Snapchat, Evana Spiegela. S tým modelka vychováva spoločného, 12-mesačného syna Harta a už sa aj tešia na ďalší prírastok do rodiny. Okrem toho je sexi hnedovláska aj mamou 8-ročného Flynna, ktorého otcom je práve hollywoodsky herec Orlando Bloom.

Modelka Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel... Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel Modelka Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel zo služby Snapchat prichádzajú na štátnu večeru.

Ako prezradila v rozhovore pre „New Beauty“, jej budúci manžel, Evan Spiegel, jej hneď padol do oka ako ohromný sympaťák. „Ale hneď som si všimla, že má veľmi suchú pokožku, udrelo to očí.“ Keďže Miranda Kerr má aj vlastnú organickú značku kozmetiky KORA, hneď vedela, ako mu pomôže a dala mu niekoľko tipov na starostlivosť o jeho suchú pokožku, ktorá potrebovala cielenú terapiu.

Tým zázračným produktom bol pleťový olej „Noni Glow Face Oil“, ktorý začal jej manžel pravidelne používať. „Bolo úžasné sledovať z prvej ruky, ako sa jeho pokožka zo dňa na deň mení k lepšiemu,“ opísala pre magazín modelka. „Noni Glow Face Oil“ sa dá kúpiť za 65 dolárov.

Kozmetika KORA bola na trh uvedená v roku 2009 a u zákazníkov sa teší značnej obľubuje nielen kvôli tomu, že ide o organické výrobky netestované na zvieratách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miranda Kerr #suchá pokožka #starostlivosť o pokožku

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....