Ružové tóny z vás spravia hotovú kráľovnú! Presvedčí vás aj tá britská...

Mnoho jej rovesníčok, alebo aj žien o dekádu či dve mladších by si netrúflo na pastelové tóny. V prípade kráľovnej Alžbety II. však platí, že pastely a výrazné farby miluje.

31.05.2019 07:00
debata
Kráľovná Alžbeta II. sa predviedla na Royal... Foto: Reuters, POOL
Kráľovná Alžbeta II. sa predviedla na Royal Garden Party v tematickom kvetinovom outfite. Kráľovná Alžbeta II. sa predviedla na Royal Garden Party v tematickom kvetinovom outfite.

Panovníčka britskej monarchie, ktorá oslávila už 92. narodeniny, to potvrdila aj počas takzvanej Royal Garden Party v Buckinghamskom. Za účasti svojich vnúčat, princeznej Eugenie a Beatrice a princa Harryho, sa objavila medzi hosťami v nežnom ružovom kabáte naozaj nevinnej dievčenskej farby. Doplnil ho klobúk z rovnakého materiálu, ozdobený ešte navyše aplikáciou v podobe kvetín. Skrátka, Alžbeta II. sa nahodila v téme.

Hoci niekto by mohol oponovať, akým už len módnym idolom môže byť panovníčka sediaca na tróne vyše 70 rokov a zviazaná pravidlami etikety v obliekaní – lenže britská kráľovná už mnohokrát dokázala, že jej vkus môže ovplyvňovať celé generácie.

Nemusíte sa práve vrhať do honby za predĺženým kabátikom alebo tubovými šatami či klobúkom, aký nosí kráľovná. Inšpirácii však určite neujdete. Už len preto, že samotná Alžbeta II. nosí podobné kúsky s veľkým šarmom.

Tak čo, cítite sa aj vy „naružovo“? V tom prípade je pre vás určená naša inšpiratívna galéria.

Čipkovaná bomberová bunda Liu Jo, info o cene v...
Dámske nohavice s predným viditeľným zapínaním....
+18Rúž L´Absolu Rouge Drama Matte od Lancôme,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta II. #inšpirácia #pôvab #elegancia #ružová #oblečte sa podľa #pastel

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...