Nádherná v bielej ako Margot Robbie? Máme 11 tipov na (maxi)šaty

Vyrážala dych svojimi pôvabmi, ale aj módnou voľbou. Herečka Margot Robbie v Cannes stavila na bielu farbu.

23.05.2019 07:00
debata
Herečka Margot Robbie na fototermíne filmu... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Herečka Margot Robbie na fototermíne filmu Vtedy v Hollywoode v dlhých bielych šatách. Herečka Margot Robbie na fototermíne filmu Vtedy v Hollywoode v dlhých bielych šatách.

Hrdinka nového filmu Vtedy v Hollywoode od Quentina Tarantina prišla na stretnutie s fotografmi v stredu predpoludním v bielych šatách z najjemnejšej čipky z ateliéru Chanel, k nim pridala účes na spôsob boho-šik štýlu konca 60-tych rokov a jemné líčenie.

Celková kombinácia bola ukážková a tiež veľmi inšpiratívna. Práve biela farba je totiž jednou z najlichotivej­ších, keď príde na to, ako rozjasniť tvár či omladiť alebo dodať ženskejší a nežnejší dojem. A pri blížiacom sa lete (hoci za oknami to tak zatiaľ nevyzerá) budú biele šaty určite dobrou stávkou na štýlový úspech.

Dámske maxišaty z bielej madeiry Pietro Filipi,...
Biele maxišaty s detailom čipky Reserved,...
+10Dámske biele maxišaty Mango, info o cene...

Vyberať môžete z maxidĺžok, pri ktorých sa zvyčajne objavuje zdobný detail – či už v podobe volánikov, perforácie, čipky, madeiry alebo samotného strihového riešenia. Nezabúdajte však ani na vlastnosti svojej postavy a prispôsobte výber práve jej.

Biela funguje aj pri dámach s plnšími krivkami, ale voliť treba obozretnejšie. Príťažlivé sú napríklad empírové strihy s posunutým pásom smerom pod prsia alebo tunikové modely s dĺžkou tesne nad kolená alebo pod ne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #šaty #Cannes #Biela #inšpirácia #Margot Robbie #oblečte sa podľa #maxišaty

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...