Rozkošne ležérna ako Kate? Toto sú tipy na denný šatník podľa vojvodkyne

Nie je až také výnimočné uzrieť vojvodkyňu Kate v nohaviciach a ležérnom outfite, ale jej posledná voľba bola skutočne pôvabná.

21.05.2019 09:00
debata (1)
Vojvodkyňa Kate v ležérnom outfite. Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Nie je až také výnimočné uzrieť vojvodkyňu Kate v nohaviciach a ležérnom outfite, ale jej posledná voľba bola skutočne pôvabná. Vojvodkyňa Kate v ležérnom outfite.

Matka troch detí sa objavila na kvetinovej šou a návšteve nemocnice Royal Hospital Chelsea a pre túto príležitosť si na seba vzala veľmi jednoduchú, no pritom efektnú kombináciu bielej košeľovej blúzky s úpravou na spôsob madeirovej čipky. Top doplnili širšie nohavice v zemitej hnedej, ktoré boli skrátené. A zvyšným prvkom boli jednoduché biele tenisky.

Na prvý pohľad možno nič výnimočné, ale ruku na srdce, niekedy sa cítime najlepšie práve v tom, čo nám umožňuje normálne fungovať počas dňa a zároveň to pridáva akýsi mladistvý a dievčenský pôvab.

Voľba členky britskej kráľovskej rodiny je takou, ktorá nepochybne inšpiruje aj bežné ženy po celom svete. A inšpirácie na jednotlivé kúsky odevov nájdete aj u nás. Vyberali sme z dostupnej ponuky v slovenských obchodoch.

Dámska blúzka s efektom madeirovej čipky...
Dámske plátené tenisky Gant, predávajú sa za...
+15Široké skrátené dámske nohavice H&M, predávajú...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #blúzka #trend #oblečte sa podľa nej #inšpirácia #kuloty

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...