Nohavice 6-krát inak, podľa top trendov! Skúste ich ako televízne hviezdy

Aj vy máte rada nohavice? Nie ste sama, k ich fanúšičkam patria aj mnohé televízne hviezdy.

15.05.2019 07:00
debata

V pondelok večer v New Yorku predstavili svoje nové alebo pokračujúce projekty televízie NBC a Fox. Hviezdy oboch sa prezentovali pred objektívmi v New Yorku a nohavicová nadvláda bola celkom zjavná. Herečky nešliapli vedľa a vyberali podľa najnovších trendov. Ako? Inšpirujte sa!

1. Kožená ilúzia od Erin Andrewsovej

Koža má v jarnej aj letnej sezóne veľký priestor a niet nad dobré kožené nohavice. Moderátorka Andrews ich skombinovala veľmi jednoducho, no pritom efektívne. Jednoduchý čierny top a výraznejšie sako s dvojradovým zapínaním a zlatými masívnymi gombíkmi funguje na jednotku. Ako doplnok sa naozaj hodia jednoduché lodičky. Je to ženské, sexy, no zároveň si to necháva aj punc serióznosti.

Moderátorka Erin Andrews na akcii FOX 2019... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Moderátorka Erin Andrews na akcii FOX 2019 Upfront party. Moderátorka Erin Andrews na akcii FOX 2019 Upfront party.

2. Pastelové tóny od Caitlin McGeeovej

Dámsky nohavicový kostým dostal v roku 2019 upgrade v podobe farebnosti. Tmavé alebo žiarivé tóny tentoraz vystriedali dominantné pastely. Marhuľová nežná farba, ktorú si obliekla McGee, funguje u blondínok aj brunetiek. Trendové sú aj široké nohavice a celková uvoľnená ležérnosť outfitu.

Herečka Caitlin McGee zo seriálu Bluff City Law. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Caitlin McGee zo seriálu Bluff City Law. Herečka Caitlin McGee zo seriálu Bluff City Law.

3. Nežná aj seriózna zároveň

Pri herečke Melisse Roxburghovej zaujme spojenie nežných prvkov v podobe ľahkého materiálu či detailov prepásania a šnúrok na uväzovanie v páse nohavíc. Sivý tón a strih zároveň má v sebe aj seriózny nádych a robí z tejto nohavicovej kombinácie ideálny štýlový kúsok do zamestnania, ale aj na večernú akciu.

Herečka Melissa Roxburgh, ktorá účinkuje v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Melissa Roxburgh, ktorá účinkuje v seriáli Manifest, sa predviedla v nohavicovom kostýme. Herečka Melissa Roxburgh, ktorá účinkuje v seriáli Manifest, sa predviedla v nohavicovom kostýme.

4. Zoštíhlená a pestrá ako Angela Bassett

Variáciou na nohavice sú, samozrejme, aj nohavicové overaly. Šesťdesiatnička Bassett zvolila model s vertikálnym prúžkom, ktorý ju opticky predlžuje a zoštíhľuje. Farebnosť je svieža, jarná a veľmi ženská. Spojenie s doladeným zlatistým sakom, ktorý kooperuje s lurexovým zlatým prúžkom vo vzore overalu, funguje tiež.

Herečka Angela Bassett v kreácii a ĺa... Foto: Profimedia
Herečka Angela Bassett v kreácii a ĺa nohavicový overal. Herečka Angela Bassett v kreácii a ĺa nohavicový overal.

5. Niečo pre odvážne aj pre biznis dámy

Dámy Stephanie Beatriz a Melissa Fumero, ktoré účinkujú v seriáli Brooklyn Nine-Nine, ponúkli obe nohavicovú inšpiráciu – každá však z iného súdka. Beatrizovej voľba výrazného vzoru čiernych bodiek na bielom podklade, je hravá. Spojenie širokých nohavíc a podprsenkového topu v rovnakom vzore, potom zároveň mladistvé, dievčenské, sexy. Jej kolegyňa stavila na serióznejší look. Klasický biznis kostým doplnila béžovými lodičkami v semišovej verzii a urobila dobre. Nejde síce o prevratný styling, ale pre bežnú ženu zafunguje možno najlepšie.
Herečky Stephanie Beatriz (vľavo) a Melissa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečky Stephanie Beatriz (vľavo) a Melissa Fumero, ktoré účinkujú v seriáli Brooklyn Nine-Nine. Herečky Stephanie Beatriz (vľavo) a Melissa Fumero, ktoré účinkujú v seriáli Brooklyn Nine-Nine.
Herečka Melissa Roxburgh, ktorá účinkuje v...
Moderátorka Erin Andrews na akcii FOX 2019...
+2Herečka Caitlin McGee zo seriálu Bluff City Law.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #trend #inšpirácia #nohavice #ako ich nosiť #herečky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...